|

Afrika Overland Reizen

Afrika Overland Reizen

De mooiste reizen door meerdere landen in Afrika. Een groot avontuur!Afrika Overland Reizen

Je kunt kort of lang met ons mee op reis voor dit avontuur. Samen met een leuke groep medereizigers ga je op avontuur in onze overland trucks onder leiding van zeer ervaren gidsen. Je leert alles over de verschillende culturen, de natuur en als je kiest voor het extra activiteiten pakket, hoef jij je geen dag te vervelen. De mooiste, leukste en meest veilige manier van reizen.

Bekijk hieronder ons aanbod Afrika Overland Reizen. Stap in en geniet!

  Filter by:

   Deze rondreis door Afrika per overland truck brengt je van Kaapstad naar Victoria Falls. Dit is het meest spectaculaire 20 dagen durende avontuur in Afrika. Tijdens deze tour bezoek je nationale parken, woestijnen, prachtige stranden, zie je wilde dieren, maak je culturele excursies en beleef je heel veel avonturen. Ga met ons mee op deze avontuurlijke Afrika reis!


   Tijdens deze trip langs de zuid-oostkant van Afrika bezoek je Tanzania en Kenia. Twee prachtige landen met een enorme diversiteit. De Serengeti, de savanne, wildparken, en natuurlijk uitgestrekte tropische stranden. Als je behoefte hebt aan de ultieme Afrika overland belevenis is dit absoluut de reis voor jou!! Je kunt er namelijk zeker van zijn dat dit een fantastische ervaring wordt!


   Ontdek Afrika in 55 dagen. Dit is DE Afrika Overland tour. In deze geweldigde reis bezoek je negen Afrikaanse landen en het programma zit volgepropt met natuur, cultuur, spanning, actie en avontuur! Je reist door Zuid Afrika, Namibie, Botswana, Zimbabwe, Malawi, Tanzania, Zambia, Oeganda en Kenia. Wat een heerlijke Afrika overload is dit programma!


   Tijdens deze verbazingwekkende rondreis door Afrika bezoek je de beste toeristische bezienswaardigheden en activiteiten in Afrika. Je trekt door maar liefst 7 waanzinnig mooie landen in Afrika en ontdekt onvergetelijke plekken zoals de Okavango Delta, Victoria watervallen, en Lake Malawi. Dit en meer zijn de ingrediënten voor een fantastische vakantie in Afrika. Deze rondreis is de beste optie als je zowel het budget als de tijd niet hebt voor de 56 dagen durende tour naar Zanzibar.


   Ben jij klaar voor een te gek avontuur? Tijdens deze reis bezoek je binnen 42 dagen Zuid- en Oost-Afrika. Er staat je een geweldige mix van cultuur en natuur te wachten in Zuid-Afrika en de woestijnen en delta's van Namibie en Botswana. Je ontmoet traditionele stammen, bezoekt natuurwonderen zoals Victoria Falls en Lake Malawi en je gaat natuurlijk heerlijk relaxen op het strand in Zanzibar.


  Please wait, the form is loading ...

 

Wij werken samen met een super goed bedrijf dat er voor zorgt dat er altijd reisbegeleiding, goed vervoer, heerlijk eten en hulp is voor als dat nodig is. Afrika is een reusachtig en prachtig continent, bereid je daarom goed voor op een reis door Afrika. Met de Afrika Overland Reizen van Xtreme Gap hoef jij alleen maar op tijd in te stappen en de bus niet te missen, de rest regelen wij!

CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION
×
Meer Info | Brochure | Contact Ons
Close Paste your AdWords Remarketing code here
Your Recently Viewed Trips