Afrika Tussenjaar

Heb jij altijd al naar Afrika gewild, maar weet je nog niet precies wat je wilt doen of welke landen je inAfrika Tussenjaar dit geweldige continent wilt bezoeken? Dan zit je bij Xtreme Gap goed.

Je kunt met ons solo reizen of in een groep en onze reizen gaan naar vele landen in dit prachtige continent. Je kunt kiezen u avontuurlijke Afrika Overland Reizen van 14 dagen tot zelfs 56 dagen. Of je kunt de prachtige garden route bekijken. Super gave activiteiten doen in Kaapstad of meewerken aan een vrijwilligers project voor wildlife in Namibië.

En als je echt wat anders wilt, beklim je de Kilimanjaro.

Hieronder vind je al onze Afrika reizen

 

 

 

Afrika met in het noorden Marokko en in het zuiden Zuid Afrika. het is een giga continent en er is veel te beleven. het meest populair onder onze reizigers zijn de programma´s in Zuid Afrika en met name het superleuke Kaapstad maar ook de overland reizen zijn populair. De Overland reizen nemen je mee naar meerdere landen binnen Afrika, op een leuke en makkelijke manier reis je door dit mooie continent met een leuke groep mensen.

De hostels die wij uitkiezen zijn super sociaal en dus al reis je alleen, je bent nooit alleen. 85% van onze reizigers boekt trouwens alleen en bijna allemaal, misschien wel allemaal, zijn ze voor vertrek ineens een beetje nerveus. Maar eenmaal aangekomen zien ze dat het juist super is om alleen te reizen, je ontmoet veel gemakkelijker andere mensen en maakt vrienden voor het leven. Ook in Afrika.