Boek een Argentinië Tussenjaar

Argentinië het land van de tango, super wijnen, mooie cultuur, passie en niet te vergeten van Maxima, Argentinië Tussenjaaris een prachtig land om doorheen te reizen als je naar Midden Amerika gaat. Daarnaast kun je er prima Spaans leren. Dit maakt Argentinië tot een bijzonder goed land om je tussenjaar door te brengen.

Veel van de Xtreme Gap reizigers starten in Argentinië en reizen vanaf Argentinië verder door Zuid Amerika. Deze Argentinië reizen zijn daarom goed te combineren met andere Zuid Amerika reizen.

Argentinië Tussenjaar

 

 

Natuurlijk, Argentinië ligt niet om de hoek en ze spreken er geen Engels, maar een Argentinië tussenjaar is wel een super bestemming om je reis door zuid Amerika te starten,. wat dacht je van een paar weken Spaans en cultuur in Argentinië en er dan op uit trekken door geheel Zuid Amerika. Hoe gaaf klinkt dat. We hebben veel individuele en groepsreizen door zuid Amerika, dus er zit vast iets voor je bij.

Naast reizen in Zuid Amerika heeft Xtreme Gap Jongerenreizen ook super gave trips in andere wereld delen, van Europa tot Afrika! We hebben echt ons best gedaan de leukste reizen voor je samen te stellen. Laat je ons even weten als je vragen hebt, want daar zijn we voor. Of het nu gaat over budgetten of vluchten wij helpen je graag op weg. en weet je nog niet precies wat je wilt? geep probleem, mail ons jouw interesses en wij komen met een mooi reisplan.