Australië Tussenjaar, zo gek nog niet!

Betaald werk tijdens je reis

Verdien 15.000 + euro in een jaar!

Hoe? Klik hier.

Werken in Australie

  • 15000 + euro verdienen in een jaar
  • Vele soorten werk
  • Over heel Australie
  • Startpakketten die je op weg helpen
  • Zachte landing
  • Ranch opleiding (yihaa!)
  • Zeilcrew opleiding

Australie Tussenjaar

Waar kun je het beste naartoe voor je tussenjaar? De nummer 1 bestemming Australie. Je kunt op een working holiday visa maximaal een jaar lang reizen en werken als je tussen de 18 en 30 jaar bent.

Australie is een geweldig land! Er hangt een relaxte sfeer en de mensen zijn super vriendelijk. Het land heeft een prachtige kustlijn, super vette activiteiten als surfen, duiken en zeilen, bijzondere wildlife en heerlijk weer!

Je kunt overal in Australie werken, onderweg of voordat je gaat reizen in Sydney. En je verdient behoorlijk goed!

Het is best spannend om in je eentje naar de andere kant van de wereld te gaan. Je bent er nog nooit geweest en kent er niemand. Maak je geen zorgen, Xtreme Gap is er voor jou om je te helpen met je vragen en heeft diverse reispakketten voor een zachte landing, hulp met snel aan de slag gaan en je maakt bij aankomst direct nieuwe vrienden!

Ook verzorgen wij te gekke opleidingen waarin je na afloop kunt gaan werken. Bijvoorbeeld zeilcrew, cowboy/girl, duikprofessional en surfinstructeur.

En als je echt een relaxt begin van je reis wilt, maak je een stop over in Thailand en geniet je eerst van een welverdiende groepsreis.

Kijk hieronder voor al onze Australie Tussenjaar reizen

Kijk hieronder voor al onze Australië tussenjaar reizen

 

 

 

 

Ja er is veel om van te kiezen, en dat is nog niet alles want je kunt de reizen ook combineren. Niet alleen binnen Australië, maar wat dacht je ervan om door te reizen naar het mooie nieuw Zeeland met haar Maori cultuur en super mooie en groene natuur en niet te vergeten het spannende Queenstown om te gaan bungy jumpen! Of wil je misschien leren surfen in Fiji?