Steeds meer jongeren ontdekken Azië en gaan er graag op reis. Dat is ook niet zo gek want een Azië tussenjaar biedt voor iedereen wat! Azië is een enorm groot oppervlak met zeer veel landen en wanneer je door Azië reist merk je dat het een grootse variatie in landschappen en natuurwonderen heeft. En het is er ook nog eens goedkoop!

Variatie in Azië

Wist jij dat Azië het grootste werelddeel is, het is bijna 30% van de totale aardoppervlakte. En omdat het zo uitgestrAzië TussenJaarekt is heeft het natuurlijk veel te bieden. Van Jungle tot tropische eilanden en van ruige berggebieden tot futuristische steden. En je kunt er super veel te gekke activiteiten doen, want wie wil er nu niet snorkelen in de prachtige warme en azuur blauwe zee, bergen beklimmen, de cultuur opsnuiven, grote steden als Bangkok en Japan bezichtigen, genieten van het heerlijke eten, de prachtige culturen en natuurlijk de vele mooie tropische eilanden (met hier en daar een feestje).

Je kunt door Azie backpacken, je aansluiten bij onze geweldige groepsreizen en je tussenjaar avontuur in dit deel van de wereld starten. Voor veel van onze wereldreizen geldt dat wij beginnen in Zuid Oost Azie, meestal in Thailand omdat dit een goedkoop land is om op te vliegen en daarnaast een geweldige start van je tussenjaar.

Al onze Azië Tussenjaar Reizen op een rij:

 

De Experience reizen van Xtreme Gap jongerenreizen zijn een hele leuke manier om o.a. Azië te verkennen. Zo hebben we de Xtreme China Experience, de Xtreme Thailand Experience, de Bali Experience en De Sri Lanka Experience maar ook een China Experience. Zo zie je maar. Deze rezen zijn ideaal voor jongeren die voor het eerst alleen op pad gaan. Er is begeleiding, alles is geregeld, maar het is toch een super avontuur!