|

Botswana Tussenjaar

Een Bezoek aan Botswana tijdens een Botswana Tussenjaar

Bezoek Botswana als onderdeel van onze rondreizen in Afrika. Hier tref je waanzinnig wildlife aan in Chobe National Park. Botswana Tussenjaar

Denk hierbij aan Cheeta´s, hippo´s, giraffen, zebra´s en vele vogelsoorten en ook drie van de rijkste diamanten mijnen!  De cultuur van de San people is ook reuze interessant.  En wat dacht je van de Okavango Delta, het grootse inlandse delta traject ter wereld! Super mooi land en te bezichtigen via onderstaande rondreizen.

Botswana heeft veel te bieden voor de avontuurlijke reiziger en is dan ook opgenomen in onze Afrika Overland reizen.

Botswana Tussenjaar reizen overzicht:

 

  Filter by:

   Deze rondreis door Afrika per overland truck brengt je van Kaapstad naar Victoria Falls. Dit is het meest spectaculaire 20 dagen durende avontuur in Afrika. Tijdens deze tour bezoek je nationale parken, woestijnen, prachtige stranden, zie je wilde dieren, maak je culturele excursies en beleef je heel veel avonturen. Ga met ons mee op deze avontuurlijke Afrika reis!


   Ontdek Afrika in 55 dagen. Dit is DE Afrika Overland tour. In deze geweldigde reis bezoek je negen Afrikaanse landen en het programma zit volgepropt met natuur, cultuur, spanning, actie en avontuur! Je reist door Zuid Afrika, Namibie, Botswana, Zimbabwe, Malawi, Tanzania, Zambia, Oeganda en Kenia. Wat een heerlijke Afrika overload is dit programma!


   Tijdens deze verbazingwekkende rondreis door Afrika bezoek je de beste toeristische bezienswaardigheden en activiteiten in Afrika. Je trekt door maar liefst 7 waanzinnig mooie landen in Afrika en ontdekt onvergetelijke plekken zoals de Okavango Delta, Victoria watervallen, en Lake Malawi. Dit en meer zijn de ingrediënten voor een fantastische vakantie in Afrika. Deze rondreis is de beste optie als je zowel het budget als de tijd niet hebt voor de 56 dagen durende tour naar Zanzibar.


   Ben jij klaar voor een te gek avontuur? Tijdens deze reis bezoek je binnen 42 dagen Zuid- en Oost-Afrika. Er staat je een geweldige mix van cultuur en natuur te wachten in Zuid-Afrika en de woestijnen en delta's van Namibie en Botswana. Je ontmoet traditionele stammen, bezoekt natuurwonderen zoals Victoria Falls en Lake Malawi en je gaat natuurlijk heerlijk relaxen op het strand in Zanzibar.


  Please wait, the form is loading ...
CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION
×
Meer Info | Brochure | Contact Ons
Close Paste your AdWords Remarketing code here
Your Recently Viewed Trips