|

Cambodja Tussenjaar

Cambodja Tussenjaar

Cambodja in Zuid Oost Azie is een bezoek zeker waard!

In Cambodja vind je prachtige witte zandstranden en tropische eilanden, maar ook een heftige geschiedenis en een van de mooiste culturele plekken in Zuid Oost Azie, Angkor Wat.

Je kunt fantastisch je vakantie hier doorbrengen en het is nog niet zo populair als buureiland Thailand. Het is ook een perfect begin van je langere tussenjaar reis in Zuid Oost Azie.

Cambodja Tussenjaar programma´s op een rij:

  Filter by:

   Ontdek de stranden en feestjes in Sihanoukville en Koh Rong, daarna gaan we naar het noorden en stoppen onderweg in Kampot en Phnom Penh waar de Khmer cultuur ontdekken, de geschiedenis van het land en het nachtleven. De reis eindigt in Siem Raep waar we een van de highlights van Zuid Oost Azie bezoeken, Angkor Wat. Start in Phnom Penh.


   We starten dit avontuur in Bangkok en gaan hierna door voor het beste wat Cambodja te bieden heeft. Maar we gooien er eerst een paar Thaise pareltjes bij. De reis neemt je mee ten zuiden van Bangkok naar Rayong, langs de kust verder richting Cambodja, via het prachtige Thaise eiland Koh Chang. Bij aankomst in Cambodja gaan we naar de strandfeestjes van Sihanoukville en Koh Rong. We reizen verder naar het noorden en stoppen onderweg in Kampot en Phnom Phen om de Khmer cultuur te ervaren, de geschiedenis en het nachtleven. De tour eindigt in Siem Raep waar we een van de highlights van Zuid Oost Azie bezoeken, het majestueuze Angkor Wat.


   Deze reis is legendarisch. De combinatie met Zuid Oost Azie en Nieuw Zeeland is een van de bekendse backpacker routes en een van de mooiste trips die je ooit zal maken. Je kunt jezelf onderdompelen in geweldige culturen in Zuid Oost Azie voordat je naar het mooiste land op aarde gaat, Nieuw Zeeland. Een reis vol met avonturen en adrenaline!


   Een groot ‘backpack avontuur’ door Zuid Oost Azië. We nemen je mee naar de belangrijkste hoogtepunten van het Noorden van Thailand, Laos, Cambodja en Vietnam. Vier hele verschillende landen van Zuid-Oost Azië, volledig onder begeleiding in je eigen tempo. Van grote steden zoals Bangkok, Ho Chi Minh en Hanoi naar tempels en watervallen, al reizend door de meest indrukwekkende landschappen. Het is een geweldige manier om twee maanden in Zuid-Oost Azië door te brengen. Al het vervoer en vele activiteiten zijn in de reis inbegrepen.


   Bezoek Laos, het prachtige land met de liefste mensen en superveel avontuur! Doe net even wat anders in onze backpacker reis door Laos. Je start in Bangkok, Thailand. Vanuit hier reis je naar Laos, het land van mooie watervallen, betoverend landschappen en van tubing op een rivier met een biertje in je hand. En overal waar je komt in Laos hangt een relaxte sfeer. Een backpackers land bij uitstek!


  Please wait, the form is loading ...

Cambodja is perfect te combineren met Thailand reizen en Laos reizen.

 

CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION
×
Meer Info | Brochure | Contact Ons
Close
Your Recently Viewed Trips