|

Cambodja Tussenjaar

Cambodja Tussenjaar

Cambodja in Zuid Oost Azie is een bezoek zeker waard!

In Cambodja vind je prachtige witte zandstranden en tropische eilanden, maar ook een heftige geschiedenis en een van de mooiste culturele plekken in Zuid Oost Azie, Angkor Wat.

Je kunt fantastisch je vakantie hier doorbrengen en het is nog niet zo populair als buureiland Thailand. Het is ook een perfect begin van je langere tussenjaar reis in Zuid Oost Azie.

Cambodja Tussenjaar programma´s op een rij:

  Filter by:

   Ontdek de stranden en de feestjes van Sihanoukville en Koh Rong, door naar het noorden met stops onderweg in Kampot en Phnom Penh waar wij de Khmer cultuur ontdekken, de geschiedenis en het nachtleven. De reis eindigt in Siem Reap waar een van de highlights van Zuid Oost Azie te vinden is - het majesueuze Angkor Wat.


   Deze reis is legendarisch. De combinatie met Zuid Oost Azie en Nieuw Zeeland is een van de bekendse backpacker routes en een van de mooiste trips die je ooit zal maken. Je kunt jezelf onderdompelen in geweldige culturen in Zuid Oost Azie voordat je naar het mooiste land op aarde gaat, Nieuw Zeeland. Een reis vol met avonturen en adrenaline!


   Een groot ‘backpack avontuur’ door Zuid Oost Azië. We nemen je mee naar de belangrijkste hoogtepunten van het Noorden van Thailand, Laos, Cambodja en Vietnam. Vier hele verschillende landen van Zuid-Oost Azië, volledig onder begeleiding in je eigen tempo. Van grote steden zoals Bangkok, Ho Chi Minh en Hanoi naar tempels en watervallen, al reizend door de meest indrukwekkende landschappen. Het is een geweldige manier om twee maanden in Zuid-Oost Azië door te brengen. Al het vervoer en vele activiteiten zijn in de reis inbegrepen.


  Please wait, the form is loading ...

Cambodja is perfect te combineren met Thailand reizen en Laos reizen.

 

CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION
×
Meer Info | Brochure | Contact Ons
Close Paste your AdWords Remarketing code here
Your Recently Viewed Trips