China Tussenjaar, een waanzinnige bestemming

Ben je op zoek naar een geweldige bestemming voor je tussenjaar? China is een fascinerend land en er is heel veel te beleven.

Met Xtreme Gap Jongerenreizen beleef je China zoals het echt is!

China Tussenjaar

 

China is best een heftige bestemming, bijna niemand spreekt er Engels, en Nederlands al helemaal niet. Dus hoe gaaf is het om dit land vol cultuur te bezoeken en bewonderen met een groep andere reizigers die trouwens binnen no time echter hechte vrienden worden. Iedere dag valt er wat anders te beleven want tijdens de Xtreme China Experience nemen wij je 4 weken mee om het echte China te leren kennen en je krijgt zelfs taal lessen. Hoe cool is dat!

Ben jij een sportief type, dan zou je eigenlijk het Kung Fu programma moeten uitproberen. Het is super hardcore, maar hierdoor kom je ook binnen no time in super shape. 6 dagen per week trainen met echte Kung Fu masters is niet niets!

Neem deel aan een fascinerende jongerenreis of train Kung Fu

Wij bieden je zeer bijzondere reizen aan naar China. Allereerst kun je met ons een Kung Fu programma boeken.

Hardcore training in het prachtige China, je leert Kung Fu van de echte meesters. Het programma is voor zowel beginners als gevorderden. Daarnaast hebben we een avontuurlijke jongerenreis door China voor je samengesteld waarbij je samen met een groep jongeren zoals jij diverse Highlights van China bezoekt. Bekijk hieronder de reizen die je met ons kunt maken!