|

Cuba Tussenjaar

Cuba Tussenjaar

Cuba, geen land is te vergelijken met dit land. En als je het nog wilt meemaken zoals het nu is, raden wij je aan niet te lang te wachten. Cuba, met de oldtimer auto’s, kleurrijke huizen en dikke schuddende damesbillen.

De voertaal is Spaans en de meesten mensen spreken geen of slecht Engels. Dus als je dit land wilt leren kennen, ga dan Spaans leren. Xtreme Gap heeft het perfecte programma voor jou. Spaans leren en wonen bij de locale bevolking!

 

Cuba tussenjaar opties

    Filter by:

      Cuba: een land als geen ander. En met deze reis, waarin je vrijwilligerswerk combineert met Spaans leren, kun je zelf ervaren waarom zoveel mensen Cuba beschouwen als de Parel van de Cariben! Hoewel de meeste reizigers alleen Havana en de omliggende stadjes en dorpjes bezoeken, ga jij vooral het echte leven meemaken. Van de drukke straatjes van de hoofdstad tot het platteland, de prachtige UNESCO gebieden en de overweldigende stranden vol met barretjes en clubs. Er is voor ieder wat wils in dit betoverende land, en wij hebben alle te gekke ervaringen in een reis gestopt voor je! Ik zeg, tas pakken en gaan!


    Please wait, the form is loading ...

 

 

 

CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION
×
Meer Info | Brochure | Contact Ons
Close Paste your AdWords Remarketing code here
Your Recently Viewed Trips