|

Ecuador Tussenjaar

Ecuador Tussenjaar, een prachtige bestemming

Ecuador ligt aan de kust in Zuid Amerika. Dit land heeft het allemaal! Prachtige stranden, surfgolven,interessante steden, bergen, jungle etc etc.  Ecuador is nog niet zo bekend onder de reizigers en dat is juisteen reden om nu te gaan!

Veel van onze Xtreme Gappers gaan naar Ecuador om het prachtige land te bezoeken, maar doen dit in combinatie met Spaans leren. Dat doe je niet op 1 plek. Nee, je reist door Ecuador en leert Spaans tegelijkertijd! En Spaans leren kun je ook combineren met leren Surfen. Super gaaf!

En wat hebben wij nog meer in Ecuador? Natuurbehoud projecten, klimavonturen, adrenaline reizen en buspassen. En uiteraard mag je de Galapagos eilanden niet missen!

Zie hieronder alle Ecuador programma’s

  Filter by:

   Avontuurlijke groepsreis op zijn Xtreme Gap’s best in Zuid Amerika! Ga vier weken lang met ons mee langs de mooiste locaties. Met twee van de meest epische bestemmingen op het Zuid Amerikaanse continent; Ecuador en Peru. Spijker je Spaans bij, beklim de Machu Picchu en werk mee in het Jungle Animal Sanctuary, terwijl je continu ondergedompeld wordt in de oude Inca Cultuur. Van onze reizigers reist 90% alleen dus dit is ook een ideale manier om mensen te leren kennen door je aan te sluiten bij ons groepsprogramma van Zuid Amerika.


   Surfen en Spaans. Een fantastische combinatie als je tijdens je tussenjaar begint met je reis door Zuid Amerika. Spaans is essentieel en surfen is de ultieme beach lifestyle. Je leert Spaans in Montanita, een funky plaatsje aan het strand en de plek om te surfen in Ecuador. Dat betekent surfen met de beste surfers in het gezelligste stadje van Ecuador! Dit programma duurt minimaal 2 tot max. 12 weken.


   Bereid je voor om van de Strato Vulcano te mountainbiken, te raften in een wilde rivier van het Andes gebergte, 'The avenue of volcanoes' ter paard te verkennen en krijg een dosis cultuur in de historische stad Quito. Actie, avontuur en een indrukwekkende start voor elke Zuid Amerika reis. 7 Dagen vol adrenaline!


  Please wait, the form is loading ...

 

 

 

Ecuador is een klein land aan de westkust van Zuid Amerika. Het heeft prachtige berglandschappen, jungle en relaxte strandjes waar je super goede surfgolven vindt. Eucaodor is een perfect land voor een korte vakantie, maar een Ecuador Tussenjaar raden wij ook aan. Je kunt hier bijvoorbeeld je reis door Zuid Amerika starten met een cursus Spaans, in combinatie met surfen of rondreizen. Daarna kun je dan heerlijk verder reizen en kun je al Spaans sprekend veel meer genieten van Zuid Amerika. Mail ons je plannen en wij stellen een mooie reis voor je samen!

CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION
×
Meer Info | Brochure | Contact Ons
Close Paste your AdWords Remarketing code here
Your Recently Viewed Trips