Tussenjaar Filippijnen

Tijdens je tussenjaar Filippijnen ontdek je een van de mooiste en vriendelijkste landen ter wereld. Wijzelf vinden dit het onontdekte juweeltje van Zuidoost Azië. Het wordt ook wel het nieuwe Thailand genoemd. Je kunt hier heerlijk relaxen op verlaten stranden, enorm veel geweldige activiteiten doen en genieten van de prachtige natuur. Duiken of snorkelen is een must bij de vele tropische eilanden.

Tussenjaar Filippijnen

Leer duiken op het prachtige eiland Malapascua

Tijdens dit Xtreme Gap programma op de Filippijnen woon je op een prachtig eilandje dat Malapascua heet. Hier leer je alles over duiken. Het is de enige plek ter wereld waar de Thresher Shark regelmatig voorbij komt. Natuurlijk kun je alleen deze reis doen, maar het biedt ook de mogelijkheid om te combineren met een of meerdere andere reizen in Azië.

Kijk hieronder voor ons aanbod voor een tussenjaar Filippijen en de rest van Azië:

 

Xtreme Gap heeft de Filippijnen natuurlijk ook zelf bezocht en Malapascua is veruit een van de favoriete bestemmingen. Het ligt off the beaten track en het is een prachtig klein eiland met hele mooie witte stranden, een super blauwe en heerlijk warme zee. palmbomen op het strand en de bevolking is heel erg lief. Kleine kids rennen rond en karaoke klinkt uit de kleine huisjes. Vrolijke en lieve mensen. Super chille bestemming.