India Tussenjaar

Veelzijdig India

 

India taj

Er zijn weinig landen op de wereld die je zintuigen zó prikkelen als India. Op elke vierkante meter waar je langskomt gebeurt wel wat, kleuren, geuren, lawaai, het is werkelijk overweldigend!! Het land is zo veelzijdig dat je zeker aan al je trekken zult komen. Van tropische en relaxte stranden, tot historische gebouwen (Taj Mahal), chillen aan de Ghanges, religieuze tempels en natuurlijk een overdaad aan heilige koeien.

 

Bekijk hieronder onze reizen naar India.

 

    Filter by:

      Duik in de rijke, levendige en diverse cultuur van het noorden van India met deze avontuurlijke reis van 13 dagen. We bezoeken de beste bezienswaardigheden waaronder de Golden Triangle. Natuurlijk gaan we ook naar de Taj Mahal en het spirituele centrum van de oude stad Varanasi. We gaan de woestijn in op een camel safari en genieten van de rijke Indiase gerechten. Van drukke steden tot afgelegen dorpjes. Dit is India op haar best!


      Denk je eens in dat je oude tempels gaat bezoeken, koninklijke paleizen en wereld erfgoederen die al eeuwen oud zijn. Stel je eens voor dat je in een heel nieuw en interessant land komt waar je je helemaal onderdompelt in de tradities en de cultuur van de bevolking. Stel je eens voor hoe het is om met de plaatselijke gemeenschap samen te werken om het leven van de mensen die daar wonen enigszins te verbeteren. Denk je eens in, dit alles en meer samen met onze ongelooflijke ‘Xtreme India Experience’ programma.


    Please wait, the form is loading ...
CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION
×
Meer Info | Brochure | Contact Ons
Close Paste your AdWords Remarketing code here
Your Recently Viewed Trips