Oceanie Tussenjaar

Oceanie is de collectieve naam voor een groot aantal eilanden in de stille of grote oceaan. Je kent vast wel een paar landen in Oceanie, en er zitten ook heel wat populaire gap year bestemmingen bij. Denk hierbij aan Australië en Nieuw Zeeland. En daar kun je ook nog werken en rondreizen. Zo verdien je onderweg je geld voor je reis. Maar daarnaast bestaat Oceanie nog uit een heleboel eilanden die op hun beurt weer horen bij verschillende eilandengroepen. Bijvoorbeeld het schitterend mooie Fiji.

 

Zie hieronder ons gehele Oceanie aanbod

 

 

 

 

 

Waarom Oceanie?

Ja, het is heel ver weg. Maar toch trekken er jaarlijks heel veel reizigers naar Oceanie. De natuur is dan ook prachtig. Zo heb je in Australië de Great Barrière reef, of ook wel het grote barrière reef genoemd waar je prachtig kunt duiken, de kust van vele eilanden zijn perfect om te surfen en de mensen zijn relaxed. Australië en Nieuw Zeeland is heel westers, maar bijvoorbeeld de Solomon eiland of Fiji is weer totaal anders. En Je kunt er perfect Adrenaline sporten beoefenen. In Nieuw Zeeland hebben ze het zo ongeveer uitgevonden!
En het is zeker de moeite waard om helemaal naar Oceanie op reis te gaan, al is het alleen maar omdat het in onze winter in bijvoorbeeld Australië zomer is! Daarom is het zoogseizoen ook van oktober tot maart. Heb jij reisplannen voor Oceanie bekijk dan ons aanbod, en boek op tijd want het is ver weg, maar o zo populair!
Als je tussen de 18 en 30 jaar bent mag je voor Australië en Nieuw Zeeland een werkvergunning aanvragen. Je kunt dan een jaar (en soms zelfs langer) werken in deze landen. Zo kun je je reis verlengen door wat extra geld te verdienen. Xtreme Gap heeft speciale Leren en Werken programma’s.