|

Party Reizen

Of je nou naar Griekenland wil in een party resort of naar de meest bijzondere festivals wilt in Europa.

Xtreme Gap neemThailand Fullmoon Party (20)t je mee naar de beste plekken over de hele wereld!  Ibiza meegeteld. Zelfs de wereldberoemde Full Moon Party in Thailand wordt door ons bezocht.

Wij regelen je accommodatie en je entree. hoef je dat niet meer te doen. Soms zorgen we zelfs nog voor ongelimiteerd drank, maar een ding is zeker, wij zorgen in ieder geval voor een onvergetelijke party reis!

En het maakt helemaal niets uit als jij alleen bent, want wij zijn met zn velen en iedereen feest met zn allen! Wacht dus niet op je vrienden die misschien toch niet gaan, maar ga gewoon lekker zelf!

En als je een echte festival ganger bent, kun je met ons mee op een Europa trip langs de beste, leukste en meest bijzonder festivals.

 

Bekijk hieronder ons gehele party reisaanbod

 

  Filter by:

   Deze reis is ons meest populaire reis! Bomvol activiteiten dus geen tijd om je te vervelen. De perfecte manier om Thailand te ontdekken met een groep in 4 weken, met een reisschema dat bijna uit elkaar barst van alles wat dit prachtige land te bieden heeft. Jij kiest je eigen activiteit. Een introductieweek, een avonturenweek, een actie week en een strand/natuurbehoudweek. Jij zult Thailand op de best mogelijke manier én volledig begeleid ontdekken. Let the adventure begin!


   Ontdek de stranden en de feestjes van Sihanoukville en Koh Rong, door naar het noorden met stops onderweg in Kampot en Phnom Penh waar wij de Khmer cultuur ontdekken, de geschiedenis en het nachtleven. De reis eindigt in Siem Reap waar een van de highlights van Zuid Oost Azie te vinden is - het majesueuze Angkor Wat.


   De Thaise Full-Moon-Party staat in de top 10 van de dingen die je in je leven moet meemaken! Xtreme Gap neemt je mee naar dit legendarische feest. Je verblijft 5 dgen op het heerlijke Koh Tao met een groep andere Xtreme Gappers en voelt je al heel snel part of the Xtreme Gap family. Party time!


   Voor de Xtremen zoeken veel mensen het vaak buiten Europa. Maar er is binnen Europa zoveel te doen, te beleven en gekkigheid uit te halen! Feesten in Haro, ook wel San Vino genaamd met allemaal lekker gekke types. Om ’s ochtends wakker te worden en elkaar te bekogelen met druiven en wijn terwijl je net met je brakke hoofd uit je tentje komt en de zon ziet opkomen. Dat kan dus, met het Ultimate Wine Fight!!


   Je hebt er veel over gehoord, nu is het jouw beurt om naar Griekenland te gaan! Een legendarische week van puur genot op één van de prachtigste eilanden van Griekenland, Corfu! Je verblijft in het meest populaire party resort. Dit is DÉ plek om te zijn en om helemaal uit je dak te gaan voor een week of twee. Half pension, toga feesten, quad bike safaris en gratis entree in de meest hotte nachtclubs van het eiland... Ga ervoor!


  Please wait, the form is loading ...
CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION
×
Meer Info | Brochure | Contact Ons
Close Paste your AdWords Remarketing code here
Your Recently Viewed Trips