|

Peru Tussenjaar

Peru Tussenjaar

Peru is een ongelofelijk mooi land met een zeer rijke cultuur. Het ligt aan de westkant van Zuid Amerika. Je vindt er bergen, maar ook dichte jungle. Daarnaast is het een kleurrijk land met de oude indianen bevolking die zich prachtig kleden. Uiteraard is de de world heritage tempelcomplex Machu Picchu een must see. Daar kun je naartoe klimmen op een prachtige tocht. Peru is niet het grootste land van Zuid Amerika en daarom ideaal voor een Peru Tussenjaar. Maar je kunt dit geweldige land ook goed combineren met de omringende landen Ecuador en Bolivia. Dit word zeer vaak gedaan op een flexibele hop on hop off buspas. Ook kun je bijvoorbeeld eerst Spaans leren in Ecuador en daarna rondreizen door Peru. Het maakt je reis nog mooier als je de taal spreekt.

Kijk hieronder voor ons Peru aanbod

  Filter by:

   Avontuurlijke groepsreis op zijn Xtreme Gap’s best in Zuid Amerika! Ga vier weken lang met ons mee langs de mooiste locaties. Met twee van de meest epische bestemmingen op het Zuid Amerikaanse continent; Ecuador en Peru. Spijker je Spaans bij, beklim de Machu Picchu en werk mee in het Jungle Animal Sanctuary, terwijl je continu ondergedompeld wordt in de oude Inca Cultuur. Van onze reizigers reist 90% alleen dus dit is ook een ideale manier om mensen te leren kennen door je aan te sluiten bij ons groepsprogramma van Zuid Amerika.


   Dit is niet zomaar een starterspakket voor Peru. Je wordt begeleid door onze lokale (Engels sprekende) surfdudes. Zij leiden je rond door Lima, de hoofdstad van Peru. Het leuke is dat zij je niet langs de gebruikelijke toeristische trekpleisters voeren, maar je juist meenemen naar de verborgen plekjes van de stad. Kies uit 2 van de 4 dagtochten, neem wat surflessen en geniet van een warm welkom met een verblijf in een homestay. Pick-up vanaf het vliegveld is inbegrepen.


   De trektocht over de Inca Trail is de ultieme backpackers tocht. Een echte must do! Een onwerkelijke route die 4 dagen duurt. Je trekt door de hoge Andes, op zoek naar de verloren stad Machu Picchu. Deze trektocht is niet geschikt voor mensen zonder doorzettingsvermogen en pit, want deze route leid je langs steile bergpassen. Je loopt door de beruchte Sun Gate om uiteindelijke op het punt te komen waar het uitzicht over het Inca Citadel je je adem beneemt.


  Please wait, the form is loading ...

 

 

Wil je meer weten over Peru? Of wil je een combinatie maken van meerder reizen van Xtreme Gap, waaronder Peru? Dat kan. Wij stellen graag samen met jou je Zuid Amerika reis samen. Ook hebben wij diverse Zuid Amerika wereldreizen samengesteld waar Peru ook onderdeel van maakt. Het is allemaal mogelijk. Mail ons jouw wensen en wij gaan voor je aan de slag. [email protected]

CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION
×
Meer Info | Brochure | Contact Ons
Close Paste your AdWords Remarketing code here
Your Recently Viewed Trips