Professioneel Duiker Worden

Wil je professioneel duiker worden en daarna meteen aan de slag gaan op de meest exotische locaties ter wereld? Of ben je op zoek naar een professionele duikopleiding in het buitenland, gewoon voor de ervaring? Dan ben je bij Xtreme Gap Jongerenreizen aan het juiste adres. Wij kunnen je er alles over vertellen, want wij zijn zelf professionele duikers. Het is een geweldige leuke, interessante opleiding en je mag de hele dag in het water liggen. Daarnaast woon je op een heerlijke tropische locatie. Heb je nog nooit eerder gedoken? Geen probleem. Onze professionele duikopleidingen zijn voor iedereen. Met of zonder duikervaring.

De beste duikopleidingen overal ter wereld met Xtreme Gap

Wij hebben professionele duikiopleidingen in Honduras, Costa Rica, Indonesië, Thailand, Australië, de Filipijnen en Mozambique. Iedere locatie is bijzonder. Uiteraard geven wij je graag advies over onze duikbestemmingen, hoe is is er een tijdje te wonen en wat de verschillen zijn per locatie.

Kijk hieronder voor de opleidingen tot professioneel duiker

 

Wil je meer weten hoe de opleiding in zijn werk gaat? Wij helpen je graag. Omdat wij zelf professioneel duiker zijn, vinden wij het allemaal erg leuk om je er meer over te vertellen. Mail ons en wij geven je alle info! info@xtreme-gap.nl