De wereld rondreizen, wie wil dat niet? Xtreme Gap Jongerenreizen geeft je zo veel mogelijkheden om de wereld te verkennen dat het wel heel erg aantrekkelijk wordt. Er zit voor een ieder wel iets bij. Je kunt een week reizen tot jaren. Je kunt meerdere van onze reizen aan elkaar plakken tot jouw droom wereldreis ontstaat. Je kunt ook met ons je vakantie van een week of een paar weken invullen. En we helpen je graag met je keuze.

Zie hieronder ons totale aanbod

 

Wat ga je kiezen?

Een week, een jaar?

Rondreizen en werken in Australië zijn erg populair bij jongeren maar ook bij mensen die een carriere break willen. Door via Xtreme Gap te boeken wordt het rondreizen in Australië erg gemakkelijk. Jij hoeft je niet meer druk te maken over accommodatie, boeken van activiteiten etc. , hierdoor heb je geen gedoe hebt bij aankomst maar is er een backpacker hostel voor je gereserveerd en zijn er tevens enkele rondleidingen voor jou geregeld.

ndreizen kun je natuurlijk een combinatie maken van alle door Xtreme Gap aangeboden reizen. Je koop een vliegticket om de wereld en bekijkt goed naar welke bestemmingen je wilt reizen. Zodra je daar uit bent kijk je onder rondreizen op onze site en zie je voor welke bestemming wij voor jou een geschikte tour hebben. Je kunt natuurlijk ook bijvoorbeeld naar Bangkok vliegen en rondreizen in Thailand, vervolgens naar Sydney vliegen en rondreizen in Australië en vervolgens naar nieuw Zeeland gaan om daar te gaan rondreizen.