|

Spanje Tussenjaar

Spanje Tussenjaar

Je hoeft niet ver te reizen om een te gekke vakantie te hebben. Spanje is een heerlijk land en je zit er zo. Maar Xtreme Gap gaat niet met jou 2 weken op het strand liggen. Een Spanje Tussenjaar met Xtreme Gap zit boordevol activiteiten. Je kunt Spaans leren, cultuur happen, kitesurfen, rondreizen op een roadtrip en tomaten gooien op het gekste festival wat je ooit zult meemaken.

Al onze programma’s zij in het zuiden van Spanje waar 300 dagen per jaar de zon schijnt. wij nemen je graag mee op een zonnig Spanje Tussenjaar!

Kijk hieronder voor ons volledige Spanje aanbod

  Filter by:

   Lekker trainen en anderen ontmoeten anderen op het paradijselijke eiland Mallorca. Onze 1 week fitness bootcamp, gesitueerd op een prachtige plek echt aan het strand, is afwisselend met snel resultaat. Voel je beter van binnen en van buiten en geniet van een geweldige fitness vakantie.


   In de Malaga Business Bootcamp word je uitgedaagd om een ondernemende challenge aan te gaan. Je gaat Spaans leren of verbeteren. Maar de bootcamp is veel meer dan dat! Je werkt ook in een team van internationale studenten aan een miniproject voor een lokale ondernemer. In dit team leg je de lat hoog en gebruik je elkaars kwaliteiten. Het wordt een onvergetelijke ervaring! Als je het moeilijk vindt om jezelf spiegelen, dan is dit niet jouw project. Als je je juist open stelt, leergierig, proactief en ambitieus bent, dan is dit helemaal jouw ding.


   Houd jij van paarden en paardrijden? Leer ze te begrijpen en begeleiden als nooit tevoren terwijl je het echte Mallorca ontdekt. Beeld je eens in: Prachtige vlaktes, bergen, stranden en strakblauwe luchten terwijl je leert een echte paardenfluisteraar te worden. Je leert op een hoger niveau met paarden te werken en natuurlijk gaan we heel veel paardrijden, o.a. in de prachtige bergen van de Tramuntana op Mallorca. Tijdens je vrije uren en in het weekend kun je genieten van de heerlijke zon bij de ranch of op een van de prachtige stranden dichtbij. Dit is een unieke ervaring en als je van paarden en zon houdt, mag je deze trip niet missen. Je hoeft geen geweldige ruiter te zijn, we kunnen je alles leren!


   Voor de Xtremen zoeken veel mensen het vaak buiten Europa. Maar er is binnen Europa zoveel te doen, te beleven en gekkigheid uit te halen! Feesten in Haro, ook wel San Vino genaamd met allemaal lekker gekke types. Om ’s ochtends wakker te worden en elkaar te bekogelen met druiven en wijn terwijl je net met je brakke hoofd uit je tentje komt en de zon ziet opkomen. Dat kan dus, met het Ultimate Wine Fight!!


  Please wait, the form is loading ...

 

 

 

 

Je kunt voor weinig geld naar Spanje vliegen.
Ideaal dus voor een niet te duur tussenjaar.
Mocht je Spanje willen combineren met andere landen en programma’s, bijvoorbeeld in Portugal, dan kan dat. Wij zijn zeer flexibel en als jij aangeeft dat je meerdere programma’s wilt doen, zelfs in meerdere landen, dan kijken wij of ze aan elkaar te plakken zijn. Zo kunnen we samen jouw droom tussenjaar samenstellen. Mail ons jouw voorkeur en wij nemen zsm contact met je op. [email protected]

CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION
×
Meer Info | Brochure | Contact Ons
Close Paste your AdWords Remarketing code here
Your Recently Viewed Trips