Sporten Op Reis

Ben je sportief en wil je niet je hele vakantie op het strand liggen? Vind je het fijn om iedere dag met sport bezig te zijn, maar dan wel op een super coole locatie? Dan kies je voor een van de sportieve reisprogramma´s van Xtreme Gap. Sporten op Reis is helemaal in.
De programma’s geven je de mogelijkheid om in verre oorden zoals Thailand, Australië of  Zuid-Amerika een sport te beoefenen en daarnaast ook nog te genieten van het land.

Verdedigingssporten, fitness, surfen, duiken, freediven en klimmen

Deze verscheidenheid aan sporten kun je beoefen in diverse landen. Kung Fu doe je natuurlijk in China, Muay Thai in Thailand. Verder kun je surfen in Australie, Portugal en nog meer landen. Duiken kun je over de hele wereld en daarnaast vind je nog veel meer sportieve reizen Xtreme Gap. Wij houden wel van zonnen, maar niet de hele vakantie. Wij houden van actie!

Bekijk hieronder ons aanbod van sportvakanties

 

Je kunt bij Xtreme Gap sporten op reis in een sport die je al beoefent, maar je kunt ook een nieuwe sport kiezen. Voor onze programma’s heb je geen ervaring nodig. Ook kun je meerdere programma’s kiezen, bijvoorbeeld eerst Mixed Martial Arts en daarna Muay Thai in Thailand.