Sri Lanka Tussenjaar

Sri Lanka, een van de mooiste eilanden ter wereld. het is een prachtig groen land en is omring door een azuur blauwe zee met super witte stranden, en heerlijk weer. Perfect dus voor een Sri Lanka tussenjaar. Maar er is meer! Het is een mix van godsdiensten, en prachtige overblijfselen daarvan zoals tempels vind je overal. De vriendelijke bevolking sluit je al snel in je hart. Iedereen die Sri Lanka bezoekt, wordt verliefd op het land.

Met Xtreme Gap krijg je de kans om het echte Sri Lanka te ontdekken. Wij nemen je mee naar de binnenlanden en naar de azuurblauwe zee. Je kunt zelfs nog helpen de zeeschildpadden beschermen.

Bekijk hieronder Sri Lanka reisaanbod:

 

 

 

 

Denk je erover om Sri Lanka te combineren met nog meer landen in Azië of andere werelddelen? Dat kan. Je kunt bij Xtreme Gap veel programma’s aan elkaar plakken en zo je eigen droomreis samenstellen. Een mooie combinatie is bijvoorbeeld Sri Lanka, Thailand en Vietnam. Of geniet eerst van Sri Lanka en ga daarna door naar Australië om te werken en te reizen. Mail ons jou voorkeur en wij stellen samen met jou je droomreis samen. info@xtreme-gap.nl