|

Taal Leren Buitenland

Taal Leren Buitenland

Wil jij een taal leren in het buitenland? Wij hebben diverse geweldige taalreizen!

Je kunt met Xtreme Gap Spaans leren in o.a. Ecuador, Venezuela, Spanje en Argentinie. En je leert niet alleen Spaans, maar wij nemen je ook mee op te gekke activiteiten. Jouw taalreis zit boordevol avontuur!

Wist je dat als je de Spaanse taal beheerst, je bijvoorbeeld veel makkelijker door Zuid Amerika kunt reizen? Ook wordt jouw reis zo veel leuker! Je kunt dan met de plaatselijke bevolking praten en de cultuur veel beter leren kennen.

Als je kiest voor Ecuador of Venezuela leer je niet alleen de Spaanse taal, maar reis je ook nog eens door het land. Inclusief super gave activiteiten!

Hieronder vind je ons totale aanbod.

  Filter by:

   Beleef een onvergetelijke drie weken in de Riviera Maya aan de Mexicaanse Caribbische kust. De Xtreme Mexico Experience is een perfecte mix van Actie, Avontuur, Strand en Cultuur. Doe mee met onze groep en en we laten je graag zien hoe waanzinnig mooi en leuk Mexico is! Zon, zee, strand, cultuur, jungle en de kezue uit opties als duiken, skydiven of misschien wel yoga met uitzicht opde blauwe Caribbische Zee? Alles kan, in Mexico!!


   Cuba: een land als geen ander. En met deze reis, waarin je vrijwilligerswerk combineert met Spaans leren, kun je zelf ervaren waarom zoveel mensen Cuba beschouwen als de Parel van de Cariben! Hoewel de meeste reizigers alleen Havana en de omliggende stadjes en dorpjes bezoeken, ga jij vooral het echte leven meemaken. Van de drukke straatjes van de hoofdstad tot het platteland, de prachtige UNESCO gebieden en de overweldigende stranden vol met barretjes en clubs. Er is voor ieder wat wils in dit betoverende land, en wij hebben alle te gekke ervaringen in een reis gestopt voor je! Ik zeg, tas pakken en gaan!


   Wil jij Spaans leren, maar dan wel op een exotische bestemming. Dan is dit Leer Spaans in Mexico programma wellicht iets voor jou. Prima te combineren met veel ´beach time´ op de playa en duiken of snorkelen in de prachtige Caribische zee. Lessen vinden plaats in de buiten lucht, dus geen saaie klaslokalen hier! Kom mee en leer Spaans en geniet van dit prachtige land.


   Surfen en Spaans. Een fantastische combinatie als je tijdens je tussenjaar begint met je reis door Zuid Amerika. Spaans is essentieel en surfen is de ultieme beach lifestyle. Je leert Spaans in Montanita, een funky plaatsje aan het strand en de plek om te surfen in Ecuador. Dat betekent surfen met de beste surfers in het gezelligste stadje van Ecuador! Dit programma duurt minimaal 2 tot max. 12 weken.


   Een ideaal programma om de Spaanse taal goed te leren en het echte Argentijnse leven te leven vanuit het hart van Buenos Aires. Beleef elke dag iets nieuws en kom van alles te weten over de cultuur. Je leert de taal, de tango, polo spelen en een potje voetbal. Ga stappen met je nieuwe vrienden van school in jouw bruisende tijdelijke thuis, Buenos Aires!


  Please wait, the form is loading ...

 

Je kunt onze taalreizen perfect combineren met andere programma’s. Zo kun je bijvoorbeeld beginnen met een taalcursus in Zuid Amerika en daarna rondreizen in dit geweldige continent. Het maakt het zoveel leuker en makkelijker om te reizen als je de taal spreekt. Daarnaast staat het goed op je cv en kun je het altijd gebruiken. Je kunt ons je wensen mailen en dan stellen wij samen met jou een mooie reis samen!

CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION
×
Meer Info | Brochure | Contact Ons
Close
Your Recently Viewed Trips