Taal Leren Buitenland

Wil jij een taal leren in het buitenland? Wij hebben diverse geweldige taalreizen!

Je kunt met Xtreme Gap Spaans leren in o.a. Ecuador, Venezuela, Spanje en Argentinie. En je leert niet alleen Spaans, maar wij nemen je ook mee op te gekke activiteiten. Jouw taalreis zit boordevol avontuur!

Wist je dat als je de Spaanse taal beheerst, je bijvoorbeeld veel makkelijker door Zuid Amerika kunt reizen? Ook wordt jouw reis zo veel leuker! Je kunt dan met de plaatselijke bevolking praten en de cultuur veel beter leren kennen.

Als je kiest voor Ecuador of Venezuela leer je niet alleen de Spaanse taal, maar reis je ook nog eens door het land. Inclusief super gave activiteiten!

Hieronder vind je ons totale aanbod.

 

Je kunt onze taalreizen perfect combineren met andere programma’s. Zo kun je bijvoorbeeld beginnen met een taalcursus in Zuid Amerika en daarna rondreizen in dit geweldige continent. Het maakt het zoveel leuker en makkelijker om te reizen als je de taal spreekt. Daarnaast staat het goed op je cv en kun je het altijd gebruiken. Je kunt ons je wensen mailen en dan stellen wij samen met jou een mooie reis samen!