Tanzania Tussenjaar

Tanzania is een schitterend land en absoluut de moeite waard om te bezoeken Bezoek Tanzania als onderdeel van een van onze prachtige rondreizen door Afrika. Of ga de hoogte in en beklim Kilimanjaro. Het is een land van uiterste met vele mooie parken zoals Serengeti maar ook de Ngorongoro krater en het Victoria meer zijn een bezoek dubbel en dwars waard. Een Tanzania Tussenjaar met Xtreme Gap is onvergetelijk!

Kijk hieronder voor ons aanbod

 

 

Xtreme Gap is constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe programma’s. Houd onze website daarom in de gaten.
Tanzania wordt vaak niet alleen bezocht, maar in combinatie met diverse andere landen. Vandaar dat wij ervoor gekozen hebben Tanzania in onze overland rondreizen te bezoeken.
Is het je droom om de Kilimanjaro te beklimmen? Super! Dit programma is uitermate geschikt om te combineren met andere Afrika programma’s. Wij stellen graag jouw droomreis samen als je deze nog niet bent tegengekomen op de site. Veel van onze programma’s kun je aan elkaar plakken en zo je eigen droomreis samenstellen. Je kunt bijvoorbeeld door Tanzania reizen en daarna vrijwilligerswerk met dieren doen in Afrika. Mail ons je wensen en wij gaan voor je aan de slag! info@xtreme-gap.nl