Thailand Tussenjaar

Thailand is een heerlijk land om vakantie te vieren of voor het nemen van een tussenjaar.
Het land heeft het allemaal. Het is er tropisch warm, je kunt er geweldige activiteiten ondernemen als olifanten verzorgen, jungle treks maken, duiken, snorkelen en nog veel meer! Het heeft bergen, super coole steden met shop till you drop mogelijkheden en prachtige eilanden met bounty stranden. Oh, en je kunt er ook nog geweldig feesten! Xtreme Gap heeft vele groepsreizen in Thailand. Speciaal voor jongeren.

Als je denkt aan het nemen van een langdurig Thailand Tussenjaar, dan is professioneel duiker worden misschien wat voor jou. Maak van duiken je beroep en blijf op de prachtige eilanden wonen en werken.

Wil je fit worden en op vakantie? Dan kun je deelnemen aan ons Tropische bootcamp.
Denk je aan een vakantie of een start van een wereldreis? Dan is een van onze te gekke groepsreizen een perfecte start! Goed te combineren met andere landen in Azie of je kunt daarna door naar Australie voor een werkvakantie.

Bekijk hieronder het overzicht van onze Thailand Reizen

 

 

 

 

Het team van Xtreme Gap heeft gewoond en gewerkt in Thailand. Wij kennen het land heel goed en zijn er nog steeds verliefd op. Wij helpen je graag met het plannen van jouw droomreis. Wist je trouwens dat je veel van onze programma’s aan elkaar kunt plakken en zo je droomreis zelf kunt samenstellen? Mail ons je plannen en wij gaan voor je aan de slag! info@xtreme-gap.nl