De Dubai ConneXion is een 2 nachten tussenstop voor diegenen die hun jetlag om willen ruilen voor een zinderend avontuur in Dubai, adrenaline kicks in een 1500 cc Dune Buggy, een cocktail aan het zwembad, of Sandboarden bij zonsondergang in de woestijn. Omdat Dubai een favoriete stop-over is van vliegmaatschappijen tussen Azië, Australië en Europa, kun je je Tussenjaar een ‘kick-start’ geven met een gezonde dosis adrenaline in ‘s werelds meest bizarre metropool!

De Dubai Connexion

Book Now

Xtreme Gap Dubai (182)Dubai staat bekend als het El Dorado van het Oosten, de stad van het vloeibare goud, waar de glimmende sky-scrapers in de blauwe Arabische lucht steken en de straten gonzen van energie. Dubai is de commerciële grootmacht van de Perzische Golf, een mondiaal centrum voor handel, commercie en bedrijvigheid en 2 dagen lang de setting voor een onwerkelijke  reiservaring met sightseeing, uitgaan, luxe hotels, Buggy racen i de zandduinen en Sandboarden in de Perzische woestijn.

In het laatste decennium is deze, voorheen bescheiden stad midden in de verzengende woestijn van het Arabische schiereiland, sneller gegroeid dan elke andere stad ter wereld. Door investeerders is Dubai uitgegroeid tot de proeftuin van de meest gewaagde bouwprojecten – van de aanleg van de ontzagwekkende Burj Khalif, het hoogste gebouw ter wereld, tot aan de residentiële Palm Eilanden,  ‘s werelds grootste door de mens aangelegde eilanden. Als jij je blijft verbazen in deze stad is dat niet zo gek; Dubai is een plek waar het leven op volle toeren draait, waar sightseeing en adrenaline-kicks elkaar de hele dag afwisselen.

Omdat Dubai een favoriete stop-over is van veel grote luchtvaartmaatschappijen die vanuit Azië en Australië naar Europa (en vice versa) vliegen, hebben we de Dubai ConneXion ontwikkeld. Nu kun je elke seconde in je reisagenda vullen met ‘fun’ en ‘excitement’. Vergeet saaie lay-overs en het hangen in de vertrekhal; denk fantastische feestavonden in luxe accommodatie en Dune Buggy in de woestijn met waanzinnige uitzichten. Met dit tussenstop pakket, geef je je Tussenjaar een kick-start met een gezonde dosis adrenaline in ‘s werelds meest bizarre metropool.

De Dubai ConneXion is een tussenstop van 2 nachten voor diegenen die niets willen missen van de totale gekte in deze Arabische ‘megalopolis’. Je wordt opgehaald van het vliegveld (en natuurlijk afgezet zodra je weggaat), zodat er geen tijd verloren gaat en je meteen midden in de actie terecht komt. Je wordt op de luchthaven begroet door onze Dubai Xtreme Gap gidsen die, onderweg naar je luxe stopover accommodatie, ál je vragen over de stad kunnen beantwoorden.

De Dubai ConneXion Highlights:

 • Dubai sightseeing
 • Luxe hotel accommodatie met zwembad
 • Het Dubai nachtleven met stijlvolle bars en classy clubs
 • 1500CC Dune Buggy in de Perzische Woestijn
 • Sandboarden vanaf de beste zandpistes
 • Burj Khali, het hoogste gebouw ter wereld
 • Dubai City Mall, ‘s werelds grootste winkelcentrum
 • De witte stranden aan de kust
 • Palm Island, man made eilanden
 • Burj Al Arab, ‘s werelds een na grootste hotelcomplex en iconisch symbool voor deze Perzische megastad.

Fotos

Reisbeschrijving

Terwijl je je misschien helemaal hebt ingesteld op een budget-leven als backpacker, kun je dat hier wel vergeten. Volledig in Dubai-stijl, verblijft je in een super comfortabel 3 of 4 sterren hotel met een zwembad in de tuin. Binnen enkele uren na de landing zit jij al aan een cocktail bij het zwembad en leef je het luxe Dubai leventje: Je vraagt je af waarom iemand ooit op de luchthaven gaat zitten wachten. Na een nacht bijslapen (of bij feesten) is het tijd voor actie.

Wij houden het programma zo flexibel mogelijk, zodat je zelf kunt kiezen of je alle actie uit het pakket in één dag doet of verspreid over twee dagen. In het eerste geval ga je op een gecombineerde buggy- en drive-tour excursie. Voor de twee dagen optie zal je een halve dag mee gaan met een sit-in-city-tour, en de tweede dag in de duinen doorbrengen. Wat je ook kiest, wij zorgen ervoor dat jouw tussenstop boordevol actie zit.

De city tour gaat langs alle weelde en grandeur van Dubai; het kolossale Burj Khali gebouw; de Dubai City Mall, ‘s werelds grootste winkelcentrum; de witte stranden aan de kust met het bekende Palm Island bouwproject; de Burj Al Arab, ‘s werelds een na grootste hotelcomplex en iconisch symbool voor deze Perzische megastad. Maar, dit is slechts het begin! Vervolgens stappen we op de Dune Buggies…

Zodra je denkt dat je een beetje begint te wennen aan de onophoudelijke energie van Dubai, gooien we er nog een schepje bovenop. Wij halen je vroeg op bij je hotel, en laten het centrum van de stad achter ons op weg naar de golvende duinen die de horizon domineren. Je ziet de rode hete zon van het Midden-Oosten opkomen boven de duinen terwijl jij je klaar maakt om op je eigen 1500cc brullende buggy monster te stappen. De Dune Buggy is ontworpen voor dit soort terrein: woestijn en zanderige heuvels, álles kan ie aan. Met een 25 km route vol super steile hellingen en snelle afdalingen wordt je een ware Perzische zandvreter. Halverwege stoppen we om te ‘sandboarden’ op de beste woestijnpistes die we kennen, gewoon omdat we bij Xtreme Gap van adrenaline kicks houden. Wat ook belangrijk is, je wordt continue begeleid, dus je zal niet verdwalen in deze woestijn. En genoeg publiek dus om je aan te moedigen als je zo’n moeilijke zandbank probeert te nemen. Lees meer Dubai Dune Buggy Adventures op ons Blog.

We hebben een actie-pakket samengesteld dat zijn naam eer aan doet in deze heftige en bruisende stad. Je kunt jezelf vanaf nu de saaie tussenstops op de luchthaven met jetlags van dien, besparen. Niet dat je zo heel veel slaap zal krijgen tijdens Dubai’s fantastische uitgaansleven met stijlvolle bars en classy clubs, of op een 1500cc Dune Buggy in de Perzische woestijn, maar bijpraten en bijslapen kan altijd nog, op je vlucht. Het gaat er ons om dat je, met je tweedaagse Dubai ConneXion echt álles uit je reis haalt, wáár je dan ook naar op weg bent!

Accommodatie

Volledig in Dubai-stijl, verblijft je in een super comfortabel 3 of 4 sterren hotel met zwembad.

Duration Option Price  
3 (Days)EUR 565Book Now

Inclusief

 • Accommodatie in een 3 of 4 sterren hotel met zwembad
 • Buggy- en drivetour excursie (1 dag optie)
 • Sit-in-city tour
 • Dune Buggy avontuur
 • Sandboarden in de Perzische woestijn
 • pick-up en drop-off van en naar de luchthaven

Exclusief

 • vlucht
 • reisverzekering
 • visa

Data

Flexible start dates. Often used as stop off in between flights. Talk to us about your plans.
“Ik heb een te gekke reis gehad en raad iedereen aan met Xtreme Gap te reizen!  Meer reviews hier 
Sanna De Bruin
” Hey Jasminka, dank je wel voor de super tijd! Meer reviews hier.”
Lina Jansen
” Hallo, ik wil nog een keer!!  Meer reviews hier.”
Tom Huissen

 

×

Contact us with your questions below & Get a personalised response.