Duik in de rijke, levendige en diverse cultuur van India met deze avontuurlijke reis van 26 dagen. We nemen je mee naar zowel het noorden als het zuiden van India, echt alles wat je maar wenst te zien en doen vind je in deze reis. Van levendige steden tot afgelegen dorpjes, van de steden naar de woestijn, naar de zandstranden en eindigen in de tropen. Onze gidsen nemen je mee, off-the-beaten-track door dit fantastische land met haar rijke cultuur, wisselende en prachtige natuur en kleurrijke mensen.


Book Now

 

Bij India denk je aan kleurrijke taferelen, een rijke cultuur en een prachtige en wisselende natuur. Met in het noorden de bergen, de woestijn in Rajastan, in Goa prachtige zandstranden en in het zuiden tropische kokospalmen. De geuren van de specerijen ruik je overal. De mensen willen graag contact en zijn makkelijk te benaderen. Ze zijn nieuwsgierig en oefenen graag hun Engels met je. Deze Ultieme India reis neemt je mee van noord naar zuid. Een betere jongerenreis door dit prachtige land is er niet. Onder begeleiding van een gids voel jij je veilig en de gids vertelt je graag meer over het land zelf. Ga mee en ontdek het wonderlijke India.

Highlights:

 • Bruisende steden
 • De Ganges Rivier en de bewoners aan de Ganges
 • Veel cultuur in de bruisende steden
 • Taj Mahal
 • Monkey Tempel
 • Kamelen Safari in de woestijn
 • Goa zanstranden
 • Party in Goa als nergens anders
 • Theeplantages
 • Rivier boottochten
 • Ongelofelijk veel prachtige foto’s
 • Nieuw vrienden, zowel Indiaas als uit je groep
 • Tijd voor jezelf of vol met actie met de optionele activiteiten

Fotos

Waar nemen wij je mee naartoe

 • Delhi
 • Varanasi
 • Agra
 • Jaipur
 • Jaisalmer
 • Jodhpur
 • Udaipur
 • Mumbai
 • Goa
 • Hampi
 • Bangalore
 • Munnar
 • Kochi

Reisbeschrijving

Dag 1 Delhi

Vandaag is aankomstdag. We ontmoeten elkaar in het hostel en we starten in de avond met een briefing van de gids die ons uitlegt wat ons allemaal te wachten staat. 26 dagen door heel India ligt nog voor ons. Je kunt lekker even genieten van het uitzicht op de stad, op het dakterras van het hostel.  Even later starten we onze reis door India en stappen we op de nachttrein naar onze eerste bestemming, Varanasi!

Dag 2 en 3 Varanasi

Vandaag komen we aan in de meest heilige stad van India, Varanasi. Er is even tijd om te relaxen in het hostel voordat we onze dag beginnen die vol zit met activiteiten. We gaan naar Sarnath Buddhist and Hindu archeologische site,, een van de 4 heilige boeddhistische plekken en gebruikt door Boeddha voor zijn eigen pelgrimstocht. Geniet van de afgegraven ruïnes en bezoek het  hertenpark ernaast waar de dieren vrij rondlopen in de prachtige tuinen.

Heb je geen zin in tempels? Ga struinen door het oude deel van de stad en bezoek de Blue Lassi Store. Hier kun je de lekkerste fruit lassi van India vinden.

In de middag gaan we op een prachtige boottocht over de Ganges rivier. DE heilige rivier van India. De tour neemt ons mee langs Varanasi’s historische Ghats, de monumentale trappen die naar beneden lopen de rivier in. Let goed op dat je de meest bekende Ghat niet mist, de burning Ghat. We eindigen de rivier tocht bij de Dasaswamedh Ghat waar je kunt genieten van de zonsondergang Ganga Aarti ceremonie.

Na dit boeiende ritueel genieten we van onze eerste avond maaltijd samen. Een mooi moment om de anderen van de groep te leren kennen en natuurlijk onze gids. Natuurlijk eten we een heerlijke Indiase maaltijd en vinden onze weg terug naar het hostel. Maak het niet te laat want morgen staan we vroeg op voor een hele speciale zonsopgang!

Optionele activiteit extra kosten

 • Transfer naar de Sarnath Buddhist and Hindu Archeologic site 200 INR

Dag 3 Varanasi & Agra

We staan vroeg op voor een onvergetelijke ochtend. We stappen weer aan boord van een boot en glijden de Ganges rivier over in alle rust van de vroege ochtend. We zien de ochtendrituelen van de bevolking beginnen. De religieuze rituelen als de ochtend gebeden en het wassen in de rivier die zo belangrijk zijn voor de mensen langs de Ganges, de heilige rivier.

Om 10 uur in de ochtend worden we van het hostel opgehaald en naar het vliegveld gebracht. We vliegen naar onze volgende bestemming, Agra.

Bij aankomst worden we opgehaald van het vliegveld naar het hostel gebracht. Onderweg kun je alvast indruk krijgen van de stad.

In de avond kun je de eerste entertainment show meemaken, Mohabbat The Taj Show op het Kalakitri Cultural & Convention Centre. Geniet van een show met creatieve dans en geweldige verlichting. Het verhaal van de Emperor Shajahan wordt uitgebeeld.

Als het theater in mei of juni gesloten is gaan we drankjes drinken bij het Taj Resort Hotel.

Optionele activiteit extra kosten

 • Sunrise Boat Tour 100-200 INR, afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers
 • Mohabbat The Taj Show 1500 INR, alternatief Hotel Taj diner and drinks 300 – 1000 INR

Dag 4 Agra

De ochtend van dag 4 kun je lekker genieten van de stad Agra. Je kunt een riksja naar Agra Fort nemen, een van India’s UNESCO World Heritage sites. Deze prachtige zandstenen tempel met hoge muren uit de Mughal dynasty van de 16e eeuw was zeer belangrijk aangezien Agra in die tijd de hoofdstad van India was.

Na het exploreren van het fort steken we de Yamuna rivier over en bezoeken we de Black Taj foundations. Vanuit hier heb je een uitstekend uitzicht op de Taj Mahal aan de andere kant van de rivier. De Taj Mahal staat morgen op onze agenda.

In de middag heb je de gelegenheid om een dorp in de omgeving te verkennen. Superleuk om met de lokale bevolking in contact te komen. Je kunt kiezen voor een groepswandeling. Je hebt dan de mogelijkheid om binnen in de huizen te kijken en zelfs een lokale school.

Als je school in de zomerperiode dicht is, kun je een mooie natuur wandeling maken.

Optionele activiteit extra kosten

 • Agra Fort 550 INR en rikshaw 500 INR met 3 personen. Audio guide 22 INR
 • Ruines of Black Taj 200 INR
 • Village Group Walk Tour 1500 INR

Dag 5 Agra & Jaipur

Vandaag starten we weer vroeg. We lopen in de ochtend van het hostel naar de Taj Mahal, ongeveer een half uur lopen. Hier genieten we van de zonsopgang bij dit waanzinnig mooie, wereldberoemde monument. Vergeet je camera niet! Het uitzicht is meer dan spectaculair en met de zonsondergang een sprookje. Het mooiste moment om de Tja Mahal te bewonderen.

Na deze geweldige ervaring keren we terug naar ons hostel en zorgen we dat we klaar staan voor ons privé vervoer naar Jaipur.  We komen in het begin van de middag aan bij ons hostel waar we onze spullen droppen.

Wil je de rest van de dag de omgeving ontdekken? Ga dan door met de bus naar Nahargarth Fort. Het fort ligt aan de rand van de Aravalli heuvels, een werkelijk prachtig uitzicht op Jaipur.

Als je wilt kun je nog wat drinken in het Padao restaurant vlakbij het fort.

Optionele activiteit extra kosten

 • Nahargarth Fort 200 INR

Dag 6 Jaipur

In de ochtend bezoeken we het Amber fort wat vlakbij het hostel ligt. Een van de meest historische plekken van Jaipur. Het fort ligt hoog op de heuvels en kijkt uit over Maota Lake. Hier vlakbij ligt ook de Monkey Temple waar je een aantal religieuze baden vindt met heilig water waar de lokale bevolking zicht in bad. Je kunt zelf ook een plons nemen, maar vanwege religieuze redenen moeten mannen en vrouwen apart baden.

Houd je meer van kunst dan geschiedenis? Als alternatief kun je met de tuk-tuk naar een art class in de Creatis Studio. Er zijn vele soorten creatieve activiteiten te doen.

In de avond nemen de 2 gidsen je mee op een food tour door de stad. Mmm, dat wordt lekker! We nemen je mee naar 8 verschillende hot spots. Laat je papillen verrassen met de diversiteit aan eten.

Optionele activiteit extra kosten

 • Historical spots in Jaipur 200 INR
 • Creatis Studio 1000 INR
 • Food tasting 200 INR

Dag 7 Jaipur

In de ochtend nemen wij je mee op onze eigen Pink City tour. Tijdens deze tour wordt duidelijk waarom de stad deze bijnaam heeft (architectonisch). We maken een stop bij het stadspaleis waar we genieten van de prachtige gebouwen, tuinen en tempels.

Na de tour heb je de middag voor jezelf. Wil je wat advies? Wat dacht je van lekker shoppen op de levendige markt of bezoek een van Jaipur’s World Heritage Sites genaamd Jantar Mantar.

Zorg dat je in de avond weer terug bent bij ons hostel, want om 23 uur stappen we op de trein naar Jaisalmer!

Dag 8 Jaisalmer

We komen rond het middaguur met de trein aan in Jaisalmer. Nadat we zijn ingecheckt in onze accommodatie en ons hebben opgefrist gaan we op kameelsafari!

We rijden naar de woestijn waar we een rit van ongeveer een uur gaan maken op een kameel. We zetten hier kamp op middenin de woestijn.  Daar wordt heerlijk vegetarisch voor ons gekookt en we genieten van de woestijn die we helemaal voor onszelf hebben.

Hoe tof! Heerlijk eten, genieten van een prachtige zonsondergang, de rust en overweldigende woestijn. En als kers op de taart zitten we met z’n allen rond het kampvuur en genieten we als het donker is van een waanzinnig heldere sterrenhemel. Beter kan niet!

We slapen in de natuur omgeven door zandduinen en de prachtige hemel boven ons.

Mocht het regenen dan slapen we onder een doek maar als het droog is slapen we buiten.

Dag 9 Jaisalmer

We gaan vroeg op om te genieten van de prachtige zonsopgang over de zandduinen en ruiken alweer een heerlijk vegetarisch ontbijt wat voor ons wordt klaargemaakt.

We gaan vandaag wederom op onze kameel door de woestijn. Dit keer wat langer met als doel een dorpje in de woestijn. Hier krijgen we een goed beeld van hoe de lokale bevolking leeft.

Later vandaag moeten we afscheid nemen van onze kamelen vrienden en rijden we terug naar onze accommodatie. We hebben wat tijd om ons op te frissen want er staat vandaag nog meer op de planning!

We bezoeken Jaiselmer Fort, een van de weinige forten in de wereld die nog bewoond wordt. Meer dan een kwart van de bevolking van de stad woont nog binnen het fort.

Optionele activiteit extra kosten

 • Jaisalmer Fort 600 INR
 • Viewpoint Lake 100 INR

Dag 10 Jodhpur

Onze dag begint goed, zeker voor adrenaline junkies. Je kunt deze ochtend je zenuwen testen met een zipline over de gevechtsvelden van Mehrangarh Fort. De zes stations geven je een geweldig uitzicht op het fort en een panoramisch uitzicht over de stad.

Wil je liever iets anders doen en wat leren? Ga met ons mee op kookles waar je traditionele kooklessen kunt krijgen. Aan het eind van de les mag je natuurlijk proeven en genieten van de regionale Rajasthan cuisine.

Om 16 uur ontmoeten we elkaar weer en maken we een wandeling door het oude centrum van de stad. We lopen door Blue City (je begrijpt snel waarom dit de bijnaam is). Als het waterlevel laag genoeg is zie je de oude stenen van de trappen die dateren uit 1740. Als het waterlevel hoog genoeg is kun je genieten van de kids die van grote hoogte in het water springen!

Eindig de dag hier met een drankje met je reismaatjes in The Step Well Café en neem daarna een rickshaw terug naar het hostel. Zorg dat je goed slaapt want morgen ochtend vroeg staat er weer iets op het programma.

Optionele activiteit extra kosten

 • Mehrangarh Fort 1999 INR
 • Cooking workshop 1500 INR

Dag 11 Udaipur

We stappen vandaag om 8 uur in de bus op weg naar Udaipur. We komen aan het begin van de middag aan in ons hostel. Er is even tijd om te relaxen. Mocht je direct wat willen doen dan kun je een mooie wandeling maken naar de oude stad die vlakbij ligt, onderweg naar de City Palace.

Om 17 uur ontmoeten we onze gids en stappen we aan boord van een sunset cruise over Lake Pichola. Vanaf het water krijg je het beste uitzicht over het paleis en de oude stad en natuurlijk een geweldige zonsondergang.

We eindigen deze dag met een heerlijk diner aan het meer. Het eten is verrukkelijk en het uitzicht adembenemend.

Optionele activiteit extra kosten

 • City Palace outsite 30 INR, inside 300 INR
 • Lakeshore restaurant 300 – 500 INR

Dag 12 Udaipur

Vandaag kun je je nuttig maken en helpen bij Animal Aid, een dierenopvang centrum. Hier krijg je een rondleiding en kun je je een paar uur inzetten en helpen.

Wil je meer creativiteit? Volg een art class in Udaipur Art Villa en probeer een henna klas. Je kunt zelf een les nemen in muziekinstrumenten als de sitar en Indiase drums. Als je zin hebt in een yoga les dan kan dat ook. De beste plek om aan yoga te doen!

En als toch nog iets anders wilt kun je het de gids vragen. Er zijn vele mogelijkheden en alles is op loopafstand van onze accommodatie. Udaipur is een cultuurrijke stad, dus er is voor iedereen wel iets leuks.

Na een dag vol activiteiten ontmoeten we onze gids in de avond en stappen we om 21.30 uur op de trein naar onze volgende bestemming, Mumbai.

Optionele activiteit extra kosten

 • Animal Aid volunteering 500 INR voor de rikshaw met 3 personen
 • Art Class 250 INR
 • Henna Class 75 INR
 • Instrument playing 900 INR
 • Yoga klas naar behoefte

Dag 13 Mumbai

Onze nachttrein arriveert rond 14 uur in Mumbai en sinds we wakker zijn genieten we van het veranderende landschap onderweg. Mumbai is een drukke en interessante stad. Bij aankomst gaan we direct naar ons hostel.

Aan het eind van de dag verzamelen we op het dakterras waar we een geweldig uitzicht over de stad hebben. We gaan vanavond  met z’n allen in de stad eten.

Heb je zin om de stad in de avond te verkennen? Je kunt je aansluiten voor een gezellige kroegentocht.

Pub Crawl of kroegentocht 600 INR

Dag 14 Mumbai

Vandaag gaan we de stad verkennen en bezoeken we de oude gebouwen waar de stad bekend om staat. Een van deze iconische gebouwen is de Gate of Mumbai, met uitzicht op de Arabische zee. De poort was gebouwd om King George en Queen Mary in 1911 welkom te heten. Naast de poort staat het Taj Mahhal Palace hotel. Ook zeker de moeite waard om te bewonderen. Vele bekende mensen hebben hier gelogeerd. Van de Beatles tot Barak Obama.

Als je na de lunch nog wat wilt ondernemen is het leuk om naar de grootse open-air wasserette te gaan, de Dhobi Ghat laundromat.

Wil je meer weten over het leven in India? Neem een tour door de Dharavi slums in Mumbai. Hier leer je over het leven van de armere mensen in de sloppenwijken. Waar ze goed zijn in het recyclen van materialen en samenleven. De tour is gegarandeerd een eye opener!

Optionele activiteit extra kosten

 • Dharavi slum 500 INR

Dag 15 Mumbai & Goa

De ochtend kun je rustig aan doen want je hebt een vrije ochtend. Om 11 uur staat onze transfer klaar naar het vliegveld want we stappen aan boord om naar Goa te gaan. Als je geluk hebt en je hebt een stoel aan het raam kun je genieten van de prachtige kustlijn.

In de avond komen we aan bij ons hostel en heb je de rest van de dag voor jezelf. Vraag de gids naar de beste bars en restaurants of ga lekker wandelen langs het strand en geniet van de zonsondergang. Vlakbij ons hostel vind je het prachtige Vagator beach, met een van de mooiste zonsondergangen van Goa.

Dag 16 Goa

Vandaag hebben we een vrije dag! Yes, lekker bij het strand van Goa, rustig aan doen en chilen.

Vlakbij het hostel vind je Ozran en Chapora beach. Beide stranden hebben prachtig zand met op de achtergrond op de kliffen de Chapora ruïnes.

Als je het niet erg vindt om wat te reizen naar een strand, dan raden wij Mandrem Beach aan. Een van de minder bezochte maar prachtige stranden. Zeker de moeite waard voor nog meer rust en relaxen.

Wil je toch wat meer actie? Neem een taxi naar de Old Town met mooie Portugese koloniale gebouwen. Leer over Goa’s geschiedenis wat de hoofdstad was van Portugees India vanaf de 16e eeuw tot de 18e eeuw.

Eindig de dag met een avond in de stad. Want dit is India’s grootste nachtleven gebied. De gids kan je meenemen naar een bar in de buurt waar de fun begint.

Optionele activiteit extra kosten

Party in Goa op eigen kosten

Dag 17 Goa

Geniet van wat vrije tijd in Goa, ga lekker naar het strand om te luieren of doe toch nog die wandeling in de old town.

Wil je meer avontuur? Ga kajakken op de rivieren van Goa en geniet van de jungle en mangrove gebieden!

Optionele activiteit extra kosten

 • Kajakken 2833 INR

Dag 18 Hampi

Vandaag starten we vroeg en stappen we op de trein van 8 uur. Dit is vooral een dag reizen met eindbestemming Hampi.

In de avond maken we een wandeling langs de ruïnes van de stad naar het vlakbij gelegen Sunset Point. Hier genieten we van een prachtige zonsondergang met uitzicht over Hempi’s rotsachtige landschap, zittend op grote rotsen. Een klim naar de top zorgt voor een panoramisch uitzicht en is zeker de moeite waard.

Dag 19 Hampi

Vandaag is een speciale dag, want we gaan de lokale bevolking helpen met het baden van de lokale tempel olifanten in de Tungabhadra rivier (afhankelijk van beschikbaarheid).

Bij terugkomst in het hostel maken we een dagtrip door Hampi. Neem een tuk-tuk naar het noordelijk deel van de rivier waar je je door de rijstvelden waant en leert over hoe rijst wordt verwerkt.

Ook bezoeken we een oud dorp genaamd Anugundi, waar we dichtbij de bewoners zelf komen en hoe zij hier leven.

Geniet in de middag van een picnic stijl lunch aan de oevers van de rivier. Na de lunch gaan we aan boord voor een toch over de rivier naar het zuidelijk deel.

We bezoeken hier 2 heritage sites. Vajaya Vittala Temple met fantastische architectuur en Virupaksha Temple, de plek voor de pelgrimstocht van Hempi.

In de middag keren we terug naar ons hostel en heb je de rest van de dag/avond vrij te besteden.

Dag 20 Hampi

Vandaag heb je een vrije dag. Je kunt de rest van de oude stad bezoeken en genieten van het heerlijke eten in een van de restaurants in de buurt. Vraag de gids om advies over wat er te doen is en waar je het beste kunt eten. Hij helpt je graag!

Zorg dat je in de avond klaar bent voor vertrek, want we stappen op de trein van 21 uur naar Banglore

Dag 21 Bangalore

We komen vroeg in de ochtend aan in Banglore. Onderweg er naartoe worden we ons bewust van de Indiase zijde die hier gemaakt wordt van de cocon van de zijderups. We bezoeken in Bangalore dan ook de Mulberry Silk Cocoon Market en daarna gaan we naar de dorpjes waar de zijdewormen groeien. We maken tevens een stop bij een traditionele wever van zijde gewaden en zien hoe het eindproduct wordt gemaakt.

We gaan nog meer van Bangalore verkennen en begeven ons naar het Folklore Museum en leren over tribel art forms. Ook bezoeken we een speelgoedfabriek en zien hoe hier speelgoed nog met de hand wordt gemaakt.

In de avond komen we terug in ons hostel. We zorgen dat we een goede nachtrust hebben want moren staat er weer van alles op de planning op onze volgende bestemming.

Dag 22 Munnar

Om ongeveer 8 uur gaan we naar het vliegveld en vliegen we naar Kochi. Eenmaal aangekomen reizen we verder naar ons einddoel Munnar. Dit is in zuid India de grootste theeplantage regio. De bus stopt onderweg op diverse plekken om even te genieten van het uitzicht op de plantages, watervallen en je krijgt de mogelijkheid om te fotograferen.

Rond 17 uur arriveren we bij onze accommodatie waar we de komende 2 dagen verblijven. Een Indiase campsite op een werkelijk prachtige locatie bij het Shola bos. Een tropisch woud tussen grasland in de hoger gelegen valleien van Zuid India.

Eenmaal gesetteld op deze prachtige plek schuiven we met z’n allen aan bij het kampvuur en genieten van ons diner en van elkaars verhalen.

Dag 23 Munnar

Vandaag staan we vroeg op want we willen niet de spectaculaire zonsopgang missen over Butterfly Forest (Papathy Shola). Geniet hier vooral van de natuur, een heerlijke escape van de drukte van de stad. Ga lekker de omgeving verkennen op een mountain trek of maak een mooie tocht op de fiets.

Aan het eind van deze actieve dag genieten we van de zonsondergang over het nabij gelegen Anaerangal Lake. Maak contact met de local die de campsite beheren en later jouw maaltijd voorbereiden. Geniet van het heerlijke eten bij het kampvuur. We maken het niet laat want morgen gaan we vroeg op.

Dag 24 Kochi

Om 9 uur rijden we terug naar Kochi. Een van de meest belangrijke steden van India gedurende de 14 eeuw, tijdens de specerijen handel.

Na de lunch gaan we naar de waterkant waar we de Chinese vissersboten bewonderen. De unieke boten werden Chinese ontdekkingsreizigers in de 14 eeuw door geïntroduceerd. Sommige vissers laten het toe om de boot even te proberen als je het aardig vraagt! Op de achtergrond rijzen de kokospalmen. Een prachtig plaatje!

Vanuit daar lopen we verder naar de pittoreske Joodse deel. Hier vind je onder andere interessante architectuur. Een stad met grote historie.

Ook de Paradesi synagoge moet je niet overslaan. Deze is een van de laatste zeven synagogen en wordt nog gebruikt. Hierna gaan de naar Mattancherry Palace waar je meer te weten komt over de Rajas in Kochi. We sluiten onze tocht af met een bezoek aan de Santa Cruz Basiliek.

De dag sluiten we af met een Kathakali show, een van de meest populaire klassieke dansvormen van India, met veel make up en maskers. En als je een uurtje eerder naar het theater gaat kun je mee kijken hoe de performers achter de schermen worden opgemaakt.

Optionele activiteit extra kosten

 • Kathakali show 350 INR

Dag 25 Kochi

Vandaag gaan we de wateren om Kochi verkennen. We vertrekken om 8.30 uur en gaan naar een van de dorpjes in de omgeving. Je hebt nog even de tijd om het dorp te verkennen voordat we aan boord gaan van onze boot om de prachtige en serene wateren de bevaren. Het is hier lush, groen, tropisch en echt heerlijk!

Voordat we naar het hostel terugkeren genieten we nog van een lekker diner in een van de restaurants in de buurt.

Om de avond goed af te sluiten kun je kijken naar a Kalaripayattu show, een demonstratie van de local martial arts vorm.

En als je nog trek hebt kun je met de groep nog genieten van een uitbundig aanbod van eten.

Optionele activiteit extra kosten

 • Martial Arts Show 350 INR
 • Food Frenzy 500 – 1000 INR

Dag 26 Kochi

Vandaag nemen we afscheid van elkaar. Helaas is deze prachtige reis ten einde. Geweldige herinneringen, mooie foto’s en nieuwe vrienden.

De gids helpt je graag met je verdere planning.

Accommodatie

Tijdens deze reis verblijven op verschillende plekken en verschillende accommodatie. Alle hostels zijn schoon, hebben airconditioning of een fan, zijn veilig, hebben een goede douche, internet, wasmachines en vooral een echt Indiaas karakter. De meeste hostels hebben een lounge area en in hostels maakt met makkelijker contact dan in hotels. Het is wat goedkoper, maar zeker gezelliger! Je deelt de kamer met anderen. Mocht je toch een kamer voor jezelf willen? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Veelgestelde Vragen

 

Nee, de meeste van onze backpackers reizen alleen, ongeveer 80%. We krijgen deze vraag vaak en we kunnen ons voorstellen dat je je dit afvraagt, maar dit programma is juist gemaakt voor solo reizigers. /toggle]

De leeftijd kan varieren, maar normaliter ligt de leeftijd tussen de 18 en 30 jaar. We kunnen altijd even voor je navragen of er leeftijdgenoten mee gaan.
Voor India heb je een visum nodig. Wij zijn hier geen specialist in. Je kunt alle info vinden als je op de link klikt: xvisa
De meeste maaltijden zijn exclusief, maar eten in India is erg goedkoop. Voor een paar euro heb je al een maaltijd. Ook drankjes zijn exclusief maar niet duur. 
Waarschijnlijk wel, dit kun je checken bij je eigen arts of klik hier.
De Indiase mensen zijn nieuwsgierig van aard en zullen zeker op je afkomen. Dat betekent niet dat het onveilig is. Onze gidsen zorgen voor de veiligheid, weten waar wel en niet te komen en alles is goed geregeld. Dit is juist de ideale manier om India te ontdekken zonder dat je je onveilig voelt.

De vlucht is exclusief. We kunnen je helpen met de juiste vlucht boeken. Je vliegt heen op Delhi. De reis eindigt in Kochi. Vanuit daar kun je naar je volgende bestemming of terug naar huis.

Het minimum aantal deelnemers is 3 en het maximum aantal deelnemers is 20

In het reisschema staan de optionele activiteiten per dag beschreven. Er staat een bedrag achter in INR. Dat is de Indiase Rupiah. Je kunt de kosten omrekenen in google (bijvoorbeeld 100 INR in euro). 1 euro is ongeveer 80 cent. Je bent niet verplicht mee te doen aan de activiteiten. Het is geheel vrijblijvend. Wel aan te raden natuurlijk. Soms zijn er meerdere mogelijkheden op een dag. De gids geeft hierover graag advies. Als je niet mee wilt doen vraag dan de gids om alternatieve gratis activiteiten in de buurt.

Duration Option Price  
26 (Days)EUR 1669Book Now

Inclusief

 

 • Alle transfers gedurende de reis
 • Accommodatie gedurende de reis
 • Alle activiteiten, behalve de optionele genoemd in het reisschema
 • Engels sprekende gidsen
 • Entree bij de belangrijkste activiteiten die inclusief zijn als de Taj Mahal, de Camel Safari de Thar Desert en kamperen in Shola Forest

 

Exclusief

 • Vlucht naar en van India
 • De maaltijden. Eten in India is erg goedkoop en de gids adviseert graag
 • Optionele activiteiten beschreven in het reischema
 • Reisverzekering
 • Visa indien nodig
 • Pick up van het vliegveld Tegen extra betaling van ongeveer 30 euro te regelen

 

Data

Start and end dates 2019

06th Apr; 2019 ends 1st May; 2019
11th May; 2019 ends 5th Jun; 2019
17th Aug; 2019 ends 11th Sep; 2019
14th Sep; 2019 ends 9th Oct; 2019
19th Oct; 2019 ends 13th Nov; 2019
16th Nov; 2019 ends 11th Dec; 2019

 

 

[/tab]
“Ik heb een te gekke reis gehad en raad iedereen aan met Xtreme Gap te reizen! Meer reviews hier
Sanna De Bruin
” Hey Jasminka, dank je wel voor de super tijd! Meer reviews hier.”
Lina Jansen
” Hallo, ik wil nog een keer!! Meer reviews hier.”
Tom Huissen
×

Contact us with your questions below & Get a personalised response.