Ben jij klaar voor een te gek avontuur? Tijdens deze reis bezoek je in 41 dagen Zuid- en Oost-Afrika. Er staat je een geweldige mix van cultuur en natuur te wachten in Zuid-Afrika en de woestijnen en delta’s van Namibië en Botswana. Je ontmoet traditionele stammen, bezoekt natuurwonderen zoals Victoria Falls en Lake Malawi en je gaat natuurlijk heerlijk relaxen op het strand in Zanzibar.

 Kaapstad Naar Nairobi Overland Truck Ervaring

Book Now

 41 dagen – Afrika overland truck ervaring, Kaapstad naar Nairobi door 8 landen

 • Zuid-Afrika
 • Namibië
 • Botswana
 • Zambia
 • Zimbabwe
 • Malawi
 • Tanzania
 • Kenia

Highlights

 • Cape Town to Nairobi Africa (13)Orange River
 • Namib- Naukluft Nationaal Park (NP)
 • Okavango Delta
 • Fish River Canyon
 • Sesriem Canyon
 • Spitzkoppe
 • Himba Tribes (Himba stammen)
 • Masai Village (Masai dorp)
 • Chobe NP
 • Victoria Falls NP (Victoria Watervallen)
 • South-Luanga NP
 • Lake Malawi
 • Etosha NP

Activiteiten Pakket (optioneel)

Dit activiteitenpakket is optioneel en hier zijn extra kosten aan verbonden. Het pakket bestaat uit activiteiten waarvan wij denken dat het de meest belangrijke/leuke activiteiten zijn tijdens de tour. Het liefst hadden we deze ook bij de reis inbegrepen, maar dan werd de reis duurder en niet iedereen kan zich dat veroorloven. Je kunt dit pakket van te voren aanschaffen of ter plaatse bij de reisgids. De activiteiten kunnen ook los geboekt worden bij de reisgids.

 • Rooibos tea farm visit
 • Guided desert walk with local expert
 • Makgadikgadi Pans excursion
 • Chobe National Park boat cruise
 • Chobe National Park game drive
 • South Luangwa NP afternoon game driver
 • Mikumi National Park game drive
 • 3-day Zanbibar excursion

Foto’s

Reisbeschrijving

Reisbeschrijving

Afrika overland truck tour per dag

Na een korte stop om de Tafelberg te bekijken rijden we naar het noorden naar de Cederberg regio. Bij aankomst waar we overnachten, zullen we genieten van het wijnproeven, uiteraard wijnen uit de regio. In de avond genieten we van een traditioneel diner en na het diner krijg je een briefing over wat ons allemaal te wachten staat.
Maaltijden: lunch

Vandaag gaan we vroeg op weg naar de Gariep / Orange River (waanzinnig mooi!). en gaan we naar het stadje Springbook. We brengen de nacht door aan de rivierbedding, vlakbij de Namibische grens.
Maaltijden: ontbijt, lunch en diner

Je kunt kiezen tussen een ochtend aan de oever doorbrengen of een halve dag kanoën op de rivier. Na de lunch reizen we noordwaarts en steken we de grens over naar de Fish River Canyon. We genieten van een mooie wandeling aan de rand van de canyon en daarna dineren we met een prachtige zonsondergang.
Optionele Activiteiten: Oranje / Gariep Rivier Kano Avontuur(halve dag)

Maaltijden: ontbijt, lunch en diner

Vanuit de Fish River Canyon gaan we verder naar het echte afgelegen gebied in dit prachtige national park waar ontzettend veel te zien is. We komen in de middag aan op het kamp en maken een mooie, korte wandeling bij Sesriem Canyon. Vanavond genieten we van de prachtige sterrenhemel en nemen de stilte van de Namib desert in ons op, wellicht alleen gestoord door de roep van een jakhals en een vreemde hagedis de gecko roept.
Maaltijden: ontbijt, lunch en diner

Dit gebied is een woestijngebied met overal prachtige zandduinen en de zon en schaduw maken het zandgebied spectaculair mooi.
We staan voor zonsopgang op om te wandelen naar Duin 45. Daar aangekomen genieten we van de zonsopgang. Adembenemend mooi en zeker de moeite waard om voor uit je bed te komen! Na het ontbijt gaan we met een lokale expert mee een toertje maken en vertelt hij  over het ecosysteem van de woestijn.
Maaltijden: ontbijt, lunch en diner

Vandaag steken we de Tropic of Capricorn over (en we stoppen even voor een foto) onderweg naar Namibie aan de Atlantische kust. In Swakopmund krijg je een briefing over de optionele activiteiten die je hier kunt doen. We stoppen ook nog even bij Walvis Bay lagoon, waar vaak de flamingo’s zich ophouden.
Maaltijden dag 6: Ontbijt, lunch

Optionele activiteit: diner in /swakopsmund

Dag 7 is een dag die je zelf kunt indelen. Bijvoorbeeld om de stad te verkennen of om een van de vele avontuurlijke activiteiten te doen.
Optionele Activiteiten: Quadbiking, Sandboarding, Sky Diving, Dolphin Cruise, Scenic Flights, Vissen etc. Diner in Swakopsmund
Maaltijden dag 7: ontbijt

We laten al de pracht en praal van het moderne leven achter ons en rijden landinwaarts naar het mysterieuze Spitzkoppe. Vannacht kamperen we in het wild aan de rand van een berg. Hier vind je granieten rotsformaties die uit het vlakke landschap reizen. In de middag neemt onze gids ons mee op een wandeling om deze te gekke rotsformaties te bekijken. De meer avontuurlijke mensen kunnen rots klimmen als optionele activiteit boeken. Adembenende uitzichten!
Maaltijden: Ontbijt, lunch, diner

Nadat we in de vroege ochtend de omgeving hebben verkend gaan we verder het binnenland in en rijden richting Kamanjab. De Himba mensen zijn herders en fokken voornamelijk vee of geiten. Ze zijn makkelijk herkenbaar door hun unieke stijl van kleden. Hier heb je de tijd om de Himba en hun leefwijze te leren kennen. De gids geeft je graag meer info over hun unieke leefwijze.
Maaltijden: Ontbijt, lunch, diner

Etosha NP is een super plek om op safari te gaan. We gaan op diverse game drives en brengen onze avonden bij de drinkplaatsen door. Hier komt al het wild naartoe en deze plek is perfect voor wild fotografie. We stoppen ook nog even bij een handwerk markt. Ideaal om hier je souvenirs in te slaan.
Maaltijden: ontbijt, lunch en diner

Na een vroege ochtend op game drive vertrekken we richting Windhoek in het hart van Namibië en de hoofdstad. Op de terugweg stoppen we bij een populaire handwerk markt. In de middag gaan we op een korte toer door de stad.
Optionele Activiteiten: Diner bij Joeys Beer House.
Maaltijden: ontbijt en lunch

Na een vroege start nemen we afscheid van Namibie en gaan we de grens over naar Botswana. Eenmaal op het kamp aangekomen ontmoeten we de lokale Bushmen gemeenschap en kunnen we de geweldige traditionele Tribal Dancing aanschouwen. De voorloper van de house?
Maaltijden: ontbijt, lunch en diner

Nog een vroege ochtend! Onze reis brengt ons van Ghanzi naar Maun. We overnachten hier en bereiden ons voor op onze twee nachten bush-camping ervaring. Onze gidsen zullen je een briefing geven over de activiteiten de komende dagen en het toerisme gerund door de lokale gemeenschap.Vanaf hier gebruiken we lokaal vervoer om de Delta te betreden. Als het waterpeil het toelaat nemen we een mokoro (traditionele kano) trip en maken we een wandeling in de natuur met de lokale bevolking. En we genieten van een kampvuur in de avond.
Maaltijden: Ontbijt, lunch, diner

We laten de Delta achter ons en reizen door het desolate landschap naar het noorden. Nadat we weer terug zijn bij ons truck gaan we terug naar Namibie. Onze nacht brengen we door aan de oevers van de Okavanga Delta in de Caprivi Strip van Noord-Oost Namibie.
Maaltijden: Ontbijt, Lunch, Diner

Als we bij Kasane aankomen zetten we ons kamp op aan de oever van de Chobe rivier. De middag wordt besteed aan game viewing vanaf een boot in het Chobe NP. Dit is een uitstekende gelegenheid om de spectaculaire wildlife van Afrika te zien. De volgende dag heb je de mogelijkheid om met een vroege ochtend game drive mee te gaan.
Maaltijden: ontbijt, lunch en diner

Optionele activiteit: 3 uur fotografie boot safari

De Chobe National Park is in 1968 opgericht en is ongeveer 11700 vierkante meter. We gaan vroeg op voor een gamedrive door het park, op zoek naar de kuddes olifanten en diverse antilopen. Na onze game drive pakken we onze spullen in en gaan naar Victoria Falls.
Optionele Activiteiten: Chobe ochtend game drive, diner bij Victoria Falls
Maaltijden: ontbijt en lunch

Het zou zonde zijn als je hier niet zou kiezen voor White water Rafting. De perfecte plek voor dit avontuur! Maar het prachtige Victoria Falls biedt ook vele leuke alternatieven.
Optionele Activiteiten: White Water Rafting, Bungee Jumping, Olifanten Excursie en Uit eten gaan.
Maaltijden: ontbijt
[/toggle]

We laten alle schoonheden van Victoria Falls achter ons en gaan verder met onze expeditie. Na Livingstone reizen we richting Lusa, de hoofdstad van Zambia. Je zal zien onderweg dat de vegetatie verandert naar tropisch en dat de wegen wat ruiger worden.

maalrtijd: lunch/diner

Vandaag maken we een lange rit door het prachtige landschap, we steken rivieren over en reizen zo naar Petauke, de ingang van het Luanga National Park. Zambia is echt heel Afrikaans en anders dan de meer westerse kan van Zuid Afrika.
Maaltijden: ontbijt, lunch en diner

Vroeg in de ochtend rijden we van Petauke naar de grens van het South Luangwa NP, waar we twee nachten aan de oever van de rivier blijven. De volgende dag bezoeken we een lokaal gerund textiel project in een dorp in dit gebied. Later deze middag genieten we van een mooie zonsondergang game drive in South Luangwa NP. Soms kan in het regenseizoen het South Luanga NP beter niet aangedaan worden, simpelweg omdat het niet te bereiken is. Als dit zo is wordt er een alternatieve route gekozen.
Optionele Activiteiten: zonsondergang Game drive met gids in South Luangwa NP, safari walk in Zuid Luanga NP, ochtend game drive is dit park.
Maaltijden: ontbijt, lunch en diner

Vandaag verlaten we South Luanga National Park en rijden naar Lake Malawi. Ons verblijf voor de nacht ligt aan de rand van Lake Malawi en als we tijd hebben, pak dan je snorkelspullen en ontdek de interessante dieren die in dit meer leven. We zullen 3 nachten overnachten aan Lake Malawi, in het zuiden.
Optionele Activiteiten: snorkelen, livingstone mission
Maaltijden: ontbijt, lunch en diner

Vandaag is de laatste dag bij Lake Malawi, dus ga nog eens voor die snorkeltrip en geniet van alles wat het meer te bieden heeft.

Maaltijden: ontbijt, lunch, diner

Als we uit de Great Rift Valley omhoog rijden door spectaculaire bergpassen, passeren we de uitgestrekte theeplantages in de hooglanden naar ons kamp buiten Iringa. We gaan genieten van een traditioneel diner.
Maaltijden: Ontbijt, Lunch, Diner

We rijden noordwaards naar Mikumi National park. Mikumi is de thuisbasis van de leeuw, zebra, wildebeast, impala, buffalo en de olifant. Camera klaar!!! We kunnen een game drive maken in de middag.

Maaltijden: ontbijt, lunch en diner

[/toggle]

Onze reis brengt neemt ons mee naar Dar Es Salaam, de kuststad en hoofdstad van Tanzania. De naam betekent het huis van de vrede in het Arabisch. Het is de economische handelsstad van Tanzania, maar in het land zelf is Dodoma de officiele hoofdstad.

Maaltijden: ontbijt, lunch, diner

Een lokale veerboot brengt je van Dar es Salaam (waar we de truck achterlaten).  We nemen de transfer naar het noordelijk deel van het eiland waar we heerlijk gaan bijkomen van alle avonturen aan het strand. Let op: Als je het activiteitenpakket niet hebt gekocht, dan verblijf je de komende 3 dagen op een camping in Dar es Salaam.

Maaltijden: ontbijt, lunch, diner op dag 32, ontbijt en diner op dag 33, ontbijt en diner op dag 34.

Optionele activiteiten: Zanzibar diners, zwemmen met dolfijnen, duiken

Vandaag vertrek je uit Zanzibar en ga je per veerboot  weer terug naar Dar es Salaam en de truck. Het is een korte rit naar onze volgende bestemming, Bagamoyo. We checken in ons verblijf wat aan het strand ligt. Je hebt de middag voor jezelf. Ga lekker de zee in en rust wat uit op het strand. De stad Bagamoyo is een korte wandeling en zeer leuk om doorheen te wandelen.

Maaltijden: ontbijt, diner

De stad Arusha is omgeven door de mooiste landschappen en nationale parken. Het ligt aan de voet van Mount Meru aan het oostelijk deel van de oostelijke kant van de Great Rift Valley, de stad is dichtbij Serengeti, Ngorongo Crater, Lake Manyara, Tarangrie National park en Mount Kilimanjaro en het Arusha National Park. De volgende dag maken wij ons klaar voor onze trip naar Serengeti.

Maaltijden; ontbijt, lunch, diner

Deze 4 dagen zijn gereserveerd voor de optionele  excursie; 3-nachten kamperen in het Serengeti National Park en de Ngorongoro Krater. Dit gebied heeft een van de meest dicht bevolkte dierenpopulaties van Afrika. Op de eerste dag van Karatu naar Ngorongoro, zal er tijd zijn voor een bezoek aan de Oldupai kloof en het museum.

De Serengeti excursie wordt gedaan in 4×4 safari voertuigen (met open dak ) en rijdt je over de uidagende zijweggetjes in de parken. Voor degenen die niet naar de parken gaan; Ga de fascinerende lokale cultuur opsnuiven en ervaren.

Serengeti NP

De Serengeti is het meest bekend vanwege de grootste en langste overland migratie in de wereld. Deze migratie is een van de tien natuurlijke reiswonderen van de wereld. Rond oktober, reizen bijna 2 miljoen planteneters van de noordelijke heuvels naar de zuidelijke vlaktes, steken de Mara rivier over, zij doen dit vanwege regenval. In april, trekken ze terug naar het noorden via het westen, en steken opnieuw de Mara rivier over. Dit fenomeen wordt ook wel de circulaire migratie genoemd. Meer dan 250 000 gnoes sterven tijdens de reis van Tanzania naar Masai Mara Reserve in Kenia, een reis van 800 km. De dood wordt vaak veroorzaakt door verwonding, uitputting of roofdieren.

Er zijn ongeveer 70 grote zoogdieren en zo’n 500 avifauna soorten gezien. Deze hoge diversiteit in qua soorten is afhankelijk van diverse habitats, die variëren van rivierwouden, moerassen, graslanden en bossen. Een aantal van de grote zoogdieren die vaak gezien worden in de regio zijn; Blauwe gnoes, gazellen, zebra’s en buffels.
Het Ngorongoro gebied maakt deel uit van het Serengeti ecosysteem, en in het noordwesten grenst  het aan Serengeti NP en aan de zuidelijke Serengeti vlaktes. Deze vlaktes strekken zich ook uit naar het noorden in de onbeschermde Loliondo divisie en worden open gehouden voor de wilde dieren en wordt er door de Masaai gebruik gemaakt van transhumance veeteelt  (verticale verplaatsing van vee, typisch voor hoger gelegen weiden in de zomer en lager gelegen dalen in de winter).Het zuiden en westen van het gebied zijn vulkanische hooglanden en de zuidelijke en oostelijke grenzen worden gedefinieerd door de rand van de Great Rift Valley wand, die ook migratie van dieren voorkomt in deze richtingen.

Wat je mee moet nemen:

 • Dag rugzak met schone kleding
 • Verrekijkers,fotocamera’s & filmcamera’s
 • Warme kleding, omdat het altijd koud is op de rand van de krater
 • Veel insectenwerend middel (Deet)
 • Een paar dollars (kleine biljetten) voor fooien en souvenirs enz.
 • Snacks, koude dranken, sigaretten, enz. voor de excursie
 • Slaapzak

Voor degenen die niet mee gaan op de excursie:

 • Maaltijden:        Ontbijt, Lunch, Diner
 • Accommodatie:    Kudu Camp
 • Website: http://www.kuducamp.com
 • Faciliteiten:        Bar, zwembad, warme douches, ensuite badkamer, cadeauwinkeltje, internetcafé.
 • Optionele Activiteiten: Dag wandeling in Ngorongoro Forest, Mountainbiken rond de dorpen, Diverse dag safari opties (Kudu Lodge naar Karatu)

Vandaag komt de groep weer samen en hebben je de kans om verhalen uit te wisselen van de verschillende avonturen die jij en de rest van de groep hebben meegemaakt.

Maaltijden: ontbijt, lunch, diner

Nadat je de grens naar Kenia bent overgestoken,  reis je verder naar Nairobi en het is het einde van de reis in zicht. Meestal eindigt de de tour met een groepsmaaltijd in een van de uitstekende restaurants van Nairobi.

Nairobi

Nairobi is de hoofdstad en grootste stad van Kenia. De naam “Nairobi” komt van de Maasai zin Enkare Nyirobi, wat “de plaats van de koele wateren” betekent. Het is echter beter bekend als de “Groene Stad in de Zon” en is omgeven door een aantal groeiende villa voorsteden.

De stad is in 1899 opgezet, met het doel om er een eenvoudige rail depot van te maken op de spoorwegverbinding tussen Mombasa naar Oeganda, de stad groeide snel uit tot de hoofdstad van Brits Oost-Afrika in 1907 en  werd in 1963 uiteindelijk de hoofdstad van een vrije Keniaanse republiek. Tijdens de koloniale periode van Kenia, werd de stad een centrum voor koffie , thee en sisal industrie. Nairobi is de dichtstbevolkte stad in Oost- Afrika, er leven nu  ongeveer 3 miljoen mensen in de stad.

Nairobi is nu een van de meest vooraanstaande steden in Afrika op zowel politiek als financieel gebied. Het is de thuisbasis van vele bedrijven en organisaties, waaronder de United Nations Environment Programme en het VN- bureau in Afrika, Nairobi is het centrum voor het bedrijfsleven en cultuur. De Nairobi Stock Exchange (NSE) is een van de grootste in Afrika, staat op de vierde plaats op het gebied van handelsvolume en is in staat om 10 miljoen transacties per dag te doen. De Globalization and World City Study Group and Network (GaWC) omschrijft Nairobi als een prominent sociaal centrum.

Overzicht:

 • Maaltijden:        Ontbijt, Lunch
 • Accommodatie:    Zelf regelen. Je accommodatie voor na de tour kan ook van te voren via Xtreme Gap geregeld worden.
 • Optionele activiteit:    Dineren in een restaurant

Indien je een extra nacht in Nairobi wilt doorbrengen, laat het ons dan weten. wij kunnen dit voor je regelen.

Wanneer

Deze reis vertrekt ongeveer twee keer per maand en data variëren.

Accommodatie

Gedurende deze reis zal je vooral gaan kamperen in de pure en avontuurlijke Afrikaanse stijl. Wij zorgen voor alle kampeerbenodigdheden en de tenten zijn redelijk comfortabel. Je deelt een tent samen met een andere persoon.

Veelgestelde Vragen

Zodra je een boeking gemaakt heb, ontvang je een tourdossier en informatiepakket. Zie hieronder een korte samenvatting van de informatie die in deze pakketten te vinden is.

Er zijn drie maaltijden per dag  bij de prijs inbegrepen (indien anders vermeld). Er is ook een genoeg gevarieerd menu aanwezig voor de vegetariërs onder ons. De reisgidsen kunnen wonderen verrichten op de kleine kampeer gasstellen. Er kan ook gezorgd worden voor mensen met speciale diëten, laat dit van te voren aan ons weten. In Afrika kan het namelijk nogal wat moeilijker zijn om aan bepaalde eetgewoonten te voldoen.

Tijdens de reis verblijf je in 2-persoons tenten. Wij zorgen voor een matras, maar je moet wel zelf een slaapzak meenemen. Je verblijft verder nog in traditionele hutten, permanente tentenkampen en hostel georiënteerde kamers.

Iedereen die aan deze tour meedoet, moet in goede gezondheid zijn, omdat er niet altijd medische zorg aanwezig is. Als je een specifieke medische aandoening hebt laat het ons dan weten voordat je de reis boekt, zodat we je beter kunnen adviseren.

Malaria komt veel voor in grote delen van Afrika, vooral tijdens het regenseizoen. Ons advies is duidelijk: voorkom een beet door insectwerende middelen te gebruiken en  malaria medicatie te nemen.  Raadpleeg je huisarts en bespreek welke malariamedicatie het meest geschikt is.

Check even of je al beschikt over de juiste vaccinaties, ga langs bij de huisarts of het GGD. Bij sommige tours heb je bewijs van de vaccinaties nodig!

Alle reizigers zijn verplicht om voor vertrek een schadeloosstelling formulier te ondertekenen. Ieder persoon die dit weigert,mag niet mee op de reis.

Hier wordt uitgebreid over gesproken in het tourdossier. De lokale munteenheid is de Zuid Afrikaanse Rand en je kunt gewoon gebruik maken van je credit card. In Oost Afrika (inclusief Zimbabwe en Zambia) is de meest gebruikte munteenheid de USD en kan je het beste contant geld gebruiken.

Reizigers onder de 18 jaar moeten een ondertekende toestemming hebben van hun ouders/voogd. Reiziger boven de 65 moeten een medische verklaring hebben om aan te kunnen tonen dat ze fit/gezond genoeg zijn voor de reis.

Een goede en leuke instelling! Een volledige lijst met benodigdheden staat in het informatiepakket.

Horloge, mobiele telefoon, laptop, werk, stress, een tijdsconcept, vooroordelen over hoe iets zal zijn en een slechte instelling.

Hoewel we altijd proberen om alles volgens het reisschema te doen, laat het wel duidelijk zijn dat dit niet altijd mogelijk is. Er kunnen zich altijd onverwachte gebeurtenissen voordoen, soms komt de truck vast te zitten in modder of zand en soms regent het.. er kan van alles gebeuren, maar niets wat een goed gevoel van humor niet kan overwinnen.

JA!! En zorg ervoor dat de verzekering  ook het vervoer per vliegtuig vergoed in geval van ernstige ziekte of een ongeval, omdat goede ziekenhuisfaciliteiten zich vaak ver van onze tourroutes bevinden. Zorg voor een goede creditcard verzekering. Omdat het hebben van een reisverzekering verplicht is zal er bij het betreden van het voertuig gevraagd worden naar je polisnummer. Wij raden de verzekering van Word Nomad Travel Insurance aan (klik hier voor meer informatie).

Het gemiddelde aantal passagier is 18. Op de kampeertours is er een minimum van 4 personen en een maximum van 24 personen. Bij de accommodatietour is er een minimum van 4 en een maximum van 18 personen. Het maximum aantal personen bij de Gorilla’s, Serengeti en Masai Mara tours is 18. Er kunnen maximaal 4  personen met een single supplement/aanvulling mee.

Het is niet verplicht maar wel gewild. De reisgidsen doen het meeste werk tijden de tour.  De klusjes op het tentenkamp zijn maar minimaal, er wordt om de beurt geholpen bij het afwassen, de tent opzetten/afbreken en de tassen in/uitladen. Bij sommige accommodatietours is er een kampeerassistent aanwezig.

Je bent zelf verantwoordelijk voor de benodigde visa. Bekijk het reisschema even of je een meervoudig inreisvisum nodig hebt, zorg dan wel dat je deze hebt! Je paspoort dient nog 6 weken geldig te zijn na je vertrekdatum uit Afrika en je moet nog minimaal 4 lege pagina’s in je paspoort hebben. Sommige landen laten je niet toe als je niet minimaal 2 lege pagina’s in je paspoort hebt. . Vaak kun je dit doen bij de ambassade of het consulaat van het land. Klik hier om naar de site te gaan waar je een visum kunt aanvragen.

De lokale kosten zijn een gedeelte van de tourkosten die je ter plekke in USD aan de Afrikaanse tourgids moet betalen. Deze kosten beslaan de kosten voor vluchten, entreekosten en kosten voor de nationale parken en om zeker te zijn dat er genoeg van de lokale munteenheid aanwezig is gedurende de tour. De prijs is inclusief verblijf en voedsel. De bedragen van de lokale kosten kunnen aangepast worden. Veranderingen zijn erg zeldzaam en zijn gewoonlijk het gevolg van plotselinge of onverwachte prijsverhogingen van een lokale dienstverlener of nationaal park.

De vluchten zijn niet inbegrepen en moet je dus zelf regelen. Boek eerst de reis bij ons en dan pas de vluchten. Vul het boekingsformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om de boeking te bevestigen. Zodra we je een bevestiging en rekening hebben gestuurd, kun je je vluchten boeken.

Indien je nog vragen hebt neem dan contact met ons op via [email protected]

[/accordian]

Duration Option Price  
41 (Days)Camping No Activity PackEUR 4299Book Now
41 (Days)Camping With Activity PackEUR 4049Book Now
Book 16 or more weeks up front to secure these deals.
Duration Option Price
41 (Days)Camping With Activity PackEUR 4049 EUR 3968 (Early Bird)
Enquire here

Book today with a deposit and travel after 06 - Feb - 2020 to lock in the early bird price. "Hurry only limited early bird spots available !"

Terms: €250 deposit required on booking. Full payment 12 weeks prior to trip start.

Inclusief

 • Vervoer per avontuurlijk voertuig
 • Alle accommodaties (campings en hostels)
 • Alle campeerbenodigdheden
 • 24-uurs ondersteuning met 2 gidsen per voertuig
 • Informatiepakket met daarin alles wat je moet weten
 • Informatie over de benodigde visa
 • Alle activiteiten volgens reisschema (exclusief de activiteiten van het upgrade pakket)
 • De diensten van de reisgids
 • Extra activiteiten zoals beschreven staat in het reisschema

Exclusief

 • Vluchten
 • Sommige maaltijden (zie reisschema)
 • Accommodatie voor vertrek en na terugkomst
 • Visa + visakosten
 • Verzekeringen
 • Optionele activiteiten

Je kunt deze reis ook nog ter plekke pimpen met optionele activiteiten, zie hieronder. Prijzen zijn onderhevig aan veranderingen.

 • Half-Day Canoe Trip South Africa
 • Dinner Out Swakopmund Namibia
 • Dolphin Cruise 4/5 hours Namibia
 • Sky Diving Namibia
 • Sandboarding Namibia
 • Quad Biking (2 hours) Namibia
 • Dinner Out Windhoek Namibia
 • Bushman Walk (May take place on previous day) Botswana
 • 3 hour photographic Boat Safari (includes usage of DSLR Camera, refreshments) Botswana
 • Dinner Out Victoria Falls Zimbabwe
 • Zambezi Sunset Cruise Zimbabwe
 • Bungee Jump – Solo Zimbabwe
 • Helicopter Flights Zimbabwe
 • White Water Rafting Zimbabwe
 • Safari Walk outside South Luangwa National Park Zambia
 • Morning Game Drive in South Luangwa National Park Zambia
 • Zanzibar Meals (per meal) Tanzania
 • Swimming with Dolphins – Full Day (min. 2 people) Tanzania
 • Scuba Diving – Per Dive Tanzania
 • 4 Day Serengeti Camping Excursion (min. 4 people) Tanzania
 • Dinner Out Nairobi Kenya

Data

We have multiple departures per month. Please contact us for specific dates & availability.

 

“Ik heb een te gekke reis gehad en raad iedereen aan met Xtreme Gap te reizen!  Meer reviews hier 
Sanna De Bruin
” Hey Jasminka, dank je wel voor de super tijd! Meer reviews hier.”
Lina Jansen
” Hallo, ik wil nog een keer!!  Meer reviews hier.”
Tom Huissen
×

Contact us with your questions below & Get a personalised response.