Wereldreis Thailand, Australie & Nieuw Zeeland

Bezoek de mooiste plekken!!

Dit is het perfecte reis en werk programma met hier en daar een welverdiend weekje op prachtige stranden. Je hoeft geen fortuin bij elkaar te sprokkelen om deze reis te maken, want onderweg kun je in Australië en Nieuw-Zeeland aan de slag. Wij helpen je met het hoe, wat en waar. Je bezoekt 3 fantastische landen en start met een maand lang genieten in Thailand om vervolgens je geluk Down Under te beproeven.

Wereldreis Thailand, Australie & Nieuw Zeeland

Book Now

Wil je geld verdienen en op avontuur, maar je hebt geen geldboom in de tuin of een aardige suikeroom? Deze reis is wellicht de oplossing voor jou! Volg de populairste rond de wereld route en bezoek Thailand, Australië en Nieuw-Zeeland. Je kunt werken in Australie en/of Nieuw Zeeland op deze reis.

Highlights

 • Aussie Surf Trip (8)Ontdek de Thaise cultuur in een waanzinnige jongeren groepsreis boordevol cultuur, excursies en actie!
 • Maak de full moon party mee
 • Ontdek de stad die nooit slaapt: het waanzinnige Bangkok
 • Super veel strandtijd op het prachtige tropische eiland Koh Tao in Thailand
 • Actie en avontuur op onze Koh Tao avontuur dag
 • Probeer de nationale sport van Thailand uit, Muay Thai (optie)
 • Leer duiken in Koh Tao, of kies voor yoga of freediven
 • Feest de hele nacht op de legendarische Full Moon Party in Thailand
 • Verken Sydney met een leuke groep mensen en krijg super veel hulp met jezelf gereed maken voor en zoeken naar een baan in Australië van onze arbeidsassistentie
 • Een geweldige vijfdaagse surf trip naar de beste stranden en surfspots in Australië
 • Hop-on Hop-off bus pas met begeleiding en heel veel andere backpackers langs de oostkust van Australië
 • Een makkelijke landing in Nieuw Zeeland. Goede accommodatie. Een goed begin is het halve werk zeg maar.
 • Flexibele hop on Hop Off buspass
 • Heel veel adrenaline activiteiten In Queenstown! Springen maar!

 

Foto’s

Reisschema Wereldreis Thailand, Australie & Nieuw Zeeland

Start in Thailand,  het land van de glimlach…

Met super veel cultuur, stranden, heerlijk eten, palmbomen en lekker weer!
Thailand is een heerlijk begin na hard te hebben gewerkt en gestudeerd. Even iets totaal anders. Met de Xtreme Thailand Entourage maak je geweldige dingen mee. Je ontdekt en geniet van de Thaise cultuur, , gaat naar de mooiste stranden op tropische eilanden en maakt de full moon party mee. Met dit achter de rug vertrek je naar Australië om te reizen en te werken en uiteindelijk eindig je in Nieuw-Zeeland, een van de mooiste landen ter wereld.

Dan amazing Australië…

In Australië krijg je een cool aankomst pakket met baan assistentie en veel (surf) actie tijdens de eerste weken. 7 Dagen Sydney ConneXion en vervolgens 5 dagen surfen aan de mooiste stranden van Australië. Met dat in de pocket ben jij klaar voor jou (werk) avontuur. Waar? Dat is aan jou. De flexibele hop-on hop-off bus brengt je langs de gehele west kust (Byron Bay naar Cairns) en is 6 maanden geldig. Dus nadat je het Surf kamp hebt verlaten, bepaal je zelf de tempo van je Australië Reis.

Als je wilt kun je dit programma heel goed combineren met een van onze leren en werken programma´s in Australië.

…en mis Nieuw Zeeland niet!

Wij regelen het vervoer van het vliegveld naar het hostel in de bruisende stad Auckland. Auckland, de hoofdstad van Nieuw Zeeland is een coole stad en de ideale plek om op zoek te gaan naar een baan. We helpen je om je klaar te stomen de Kiwi dollars te verdienen. Op zowel het Noorder- als Zuidereiland. Natuurlijk ben je niet alleen bezig met het vinden van werk, je hebt ook veel vrije tijd om te wennen aan het leven in Nieuw Zeeland en om allerlei leuke excursies te doen want we nemen je bijvoorbeeld mee naar het prachtige Bay of Islands en regelen een citytour. Leuk om te doen en makkelijk om andere backpackers te ontmoeten.

Vergeet ook de bungee jumps niet hier. Een aantal nachten in Queenstown zorgen dat de adrenaline weer door je lijf giert!

Deze reis bestaat uit een samenstelling van diverse reizen van Xtreme Gap.

1. Thailand: Xtreme Thailand Entourage, vaste startdata
Duur 4 weken (28 dagen)

Deze reis gaat per juli wijzigen in de Thailand Experience 2017 reis

2. Australie: Sydney Connexion, vaste startdata
Duur: 7 nachten

3. Australie Oz Experience flexibele Buspas (Troppo), flexibele startdata
Duur: Flexibel. Wij raden een minimum van 2 weken aan. Je kunt er maximaal 6 maanden over doen.

4 . Nieuw Zeeland: Aankomst pakket Nieuw Zeeland, flexibele startdatum
Duur: 2 nachten.

5. Nieuw Zeeland: Backpacker Buspas, flexibele startdata
Duur: Flexibel. De buspas gaat over het noord en zuid eiland en is een loop. Dit betekent dat je overal op en af kunt stappen en dat je overal kunt beginnen. We raden aan om er minimaal 4 weken over te doen zodat je optimaal geniet. Langer kan natuurlijk ook. Tot maximaal een jaar.

6. Nieuw Zeeland: Queenstown Adrenaline Kick, flexibele startdata
Duur: 6 nachten

Bij Xtreme Gap mag je jouw wereldreis zo samenstellen zoals jij het wilt. Dus wil je een onderdeel vervangen voor een andere reis, wil je iets er uit laten of juist toevoegen? Geen probleem, wij helpen je graag.

(Rechter muisklik op het programma hieronder en open in nieuw bestand:)

  Filter by:

   Deze reis is ons meest populaire reis! Bomvol activiteiten dus geen tijd om je te vervelen. De perfecte manier om Thailand te ontdekken met een groep in 4 weken, met een reisschema dat bijna uit elkaar barst van alles wat dit prachtige land te bieden heeft. Jij kiest je eigen activiteit. Een introductieweek, een avonturenweek, een actie week en een strand/natuurbehoudweek. Jij gaat Thailand op de best mogelijke manier én volledig begeleid ontdekken. Let the adventure begin!


   Als je van plan bent op zoek te gaan naar backpacker werk met een working holiday visa, en je vindt het spannend om alleen te starten aan de andere kant van de wereld, dan is deze trip echt wat voor jou. De Sydney ConneXion gaat er vooral om dat jij een geweldige eerste week krijgt in Sydney, waarin je nieuwe vrienden maakt die net als jij beginnen aan hun avontuur in Australië, terwijl jij alleen maar lol hebt, zorgen wij ervoor dat jij er klaar voor bent om aan het werk te gaan in Australië.


   Het aankomstpakket in Nieuw Zeeland zorgt voor een zachte landing in Nieuw Zeeland. Al het noodzakelijke voor de eerste paar dagen in het prachtige Nieuw Zeeland is voor jou geregeld. Accommodatie in een Top backpackers hostel in Auckland. Transfers vanaf het vliegveld in Auckland, ontbijt vouchers en een stadstour van een halve dag om je wegwijs te maken in deze fantastische stad. Niet alleen is het hostel te gek, het is ook nog eens op loopafstand van alle bezienswaardigheden en je kunt gratis gebruikmaken van de sauna, bubbelbad en heerlijke dakterras.


   Wil jij de tijd van je leven hebben in Queenstown, de adrenaline hoofdstad van Nieuw Zeeland? Dat kan! Je kunt vijf of zes dagen lang gaan skydiven, bungyjumpen, nevis swing, ziptrek of een jet boottocht maken. Deze super leuke adrenaline verhogende activiteiten zorgen ervoor dat je de beste adrenaline kick krijgt die je je maar kunt voorstellen. Hierna kun jij je vrienden jaloers maken met je verhalen! In het bruisende nachtleven in Queenstown is het ook nog heel makkelijk om nieuwe mensen ontmoeten. Alles is voor je geregeld, je accommodatie, ontbijt en vervoer.


  Please wait, the form is loading ...

Veelgestelde Vragen

De kosten van vluchten is niet inbegrepen, wel kunnen wij je helpen! Wij werken namelijk samen met het perfecte bureau voor vluchten. Snel accuraat en competitief!

Alleen de Xtreme Thailand Experience heeft een vaste reisduur en ook de eerste dagen van het programma in Australië staan vast (Sydney ConneXion en 5 daagse Surf trip), maar daarna ben jij vrij om te gaan en staan waar je wilt, en heb je het ergens enorm naar je zin, dan blijf je daar lekker een tijdje. De bus pas in Australië is 6 maanden geldig (1 kant op) dus geen haast. Nieuw Zeeland heeft een flexibele startdatum en hoeft slechts een aantal dagen van te voren bevestigd te worden.

Thailand is erg goedkoop en daarom de droom van iedere backpacker. Eten en drinken zijn geen grote kostenpost, en gedurende de eerste twee weken zijn alle maaltijden inclusief. Je kunt goed eten voor slechts 5 – 8 euro per dag. Australië en Nieuw-Zeeland zijn anders. De prijzen voor hostels, maaltijden en drankjes zijn vergelijkbaar met Nederland, maar in ieder hostel kun je lekker zelf koken in de altijd aanwezige openbare keukens (nog gezellig ook!). Per dag besteed je tussen de 25 en 40 euro.

Voor de antwoorden op je vragen over de Xtreme Thailand Experience willen we naar de FAQ verwijzen op de individuele programma pagina. Hier staan alle antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat het antwoord er niet bij, mail ons dan. Wij helpen je graag!

Voor de antwoorden op al jouw vragen over de Australië Sydney ConneXion, Australië 5 daagse Surf Trip en de Bruce Pass OZ Experience willen we naar de FAQ verwijzen op de individuele programma pagina. Hier staan alle antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat het antwoord er niet bij, mail ons dan. Wij helpen je graag!

Voor de antwoorden op vragen met betrekking tot het Werk in Nieuw-Zeeland Programma willen we naar de FAQ verwijzen op de individuele programma pagina. Hier staan alle antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat het antwoord er niet bij, mail ons dan. Wij helpen je graag!

Jazeker! Je kunt de reis zo aanpassen dat het helemaal jouw reis wordt. Geef ons aan wat jij wilt en wij gaan voor je aan de slag!

Vraag ons wat je wilt weten en wij helpen je graag. Er komt behoorlijk wat planning bij kijken en wij hebben de ervaring.

De kosten voor de vluchten is niet inclusief. Wij kunnen je helpen met de vluchten, je kunt dit aangeven op het boekingsformulier.

Behalve in het begin van je reis in Thailand, ben je verder vrij om te beslissen waar je langer wilt blijven. Deze reis is erg flexibel, er hoeven maar een paar dingen van te voren vastgelegd te worden.

Speciale betalingsregelingen voor Wereldreizen

Op de Wereldreis programma’s kunnen we een betalingsregeling samenstellen, het maakt het vaak makkelijk om te sparen voor je droomreis. Je kunt natuurlijk ok alles in een keer betalen.

Betaalschema

 • Moment van boeking als je over minimaal 6 maanden vertrekt: 25% aanbetaling van de totale reissom
 • 16 weken voor vertrek: 50% van de totale reissom
 • 12 weeks voor vertrek: restant van de reissom, 25% van de totale reissom

Een betaalschema helpt je met het sparen voor vluchten, zakgeld en verzekering.

Zie verder bij de afzonderlijke programma’s de veelgestelde vragen.

[/accordian]

Duration Option Price  
14 (Week)Thailand - Australia - New ZealandEUR 4829Book Now

Inclusief

Zie details bij de individuele programma´s

Exclusief

Zie details bij de individuele programma´s.

Altijd exclusief :

 • Vluchten
 • Visa
 • Verzekeringen
 • Niet genoemde transfers
 • Werk visa

Data

Start Dates 2019. Start in Thailand

30 June 2019
28 July 2019
25 August 2019
29 September 2019
27 October 2019
24 November 2019
15 December 2019

2020 start dates

Saturday 25 January 2020
Saturday 22 February 2020
Saturday 07 March 2020
Sunday 22 March 2020
Saturday 05 April 2020
Saturday 19 April 2020
Sunday 17 May 2020
Sunday 21 June 2020
Sunday 05 July 2020
Saturday 18 July 2020
Sunday 02 August 2020
Sunday 16 August 2020
Sunday 13 September 2020
Sunday 11 October 2020
Thursday 12 November 2020
Friday 11 December 2020

 

“Ik heb een te gekke reis gehad en raad iedereen aan met Xtreme Gap te reizen!  Meer reviews hier 
Sanna De Bruin
” Hey Jasminka, dank je wel voor de super tijd! Meer reviews hier.”
Lina Jansen
” Hallo, ik wil nog een keer!!  Meer reviews hier.”
Tom Huissen
×

Contact us with your questions below & Get a personalised response.

CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION
×
Meer Info | Brochure | Contact Ons
Close Paste your AdWords Remarketing code here
Your Recently Viewed Trips