Houd jij van paarden en paardrijden? Leer ze te begrijpen en begeleiden als nooit tevoren terwijl je het echte Mallorca ontdekt. Beeld je eens in: Prachtige vlaktes, bergen, stranden en strakblauwe luchten terwijl je leert een echte paardenfluisteraar te worden. Je leert op een hoger niveau met paarden te werken en natuurlijk gaan we heel veel paardrijden op Mallorca. Tijdens je vrije uren en in het weekend kun je genieten van de heerlijke zon bij de ranch of op een van de prachtige stranden dichtbij. Dit is een unieke ervaring en als je van paarden en zon houdt, mag je deze trip niet missen. Je hoeft geen geweldige ruiter te zijn, we kunnen je alles leren!

Spanje Horse Ranch

Book Now

Highlights

 • Alles is inclusief, ontbijt, lunch en accommodatie
 • Waanzinnig mooi weer
 • Je leert heerlijke tapas te maken
 • Verken dit prachtige eiland te paard
 • Vrije weekenden om te chillen op het strand
 • Accommodatie in een super gezellig huis vlak bij het strand en het leukste dorpje van Mallorca
 • Gedurende de week breng je veel tijd door op de Ranch!
 • Vluchten naar Mallorca zijn goedkoop en duren niet lang (2.5 uur vanaf Amsterdam)
 • Rijd aan de rand van een prachtig natuur reservaat in het prachtige noorden van Mallorca
 • Werk iedere dag met paarden
 • Leer over de natuurlijke omgang met paarden
 • Hands-on ervaring met jouw toegewezen paard

 

Foto´s

Details

Jouw programma is op het prachtige eiland Mallorca in Spanje. Op slechts 2.5 uur vliegen van Amsterdam. Dus je bent er lekker snel en de kosten zijn (helemaal als je op tijd boekt) niet hoog voor vluchten. En dan ben jij op een paradijselijk eiland met blauwe luchten en mooie stranden. En natuurlijk met de prachtige paarden.

Het is altijd heerlijk weer op Mallorca, maar om er zeker van te zijn dat jij het beste weer hebt, hebben we gekozen voor de beste 2 weken van het jaar ! De 2 heerlijk zomerse weken kun jij paardrijden en je tijd doorbrengen op onze ranch in het Noorden van Mallorca, terwijl je accommodatie op 10 minuten rijden in een super leuk dorpje ligt (Pollenca) en 20 min lopen van Port de Pollenca met vele leuke barretjes en restaurantjes.

Week 1: introductie

Je verblijft in een superleuk en nieuw appartement met waanzinnige tuin super dicht bij het strand en 20 minuten lopen van Port de Pollenca. Het gezelligste bad plaatsje van Mallorca. De Rancjh is 15 minuten ruijden, en wij zorgen voor vervoer natuurlijk. Bij de ranch is een zwembad en een grote keuken waar we met z’n allen heerlijke lunches bereiden.

Lorenzo deelt alles wat hij weet over paarden en het leven op Mallorca. Je leert de taal spreken,  (Mallorquin) en je leert de beste tapas maken.

De hele groep brengt maandag tot en met vrijdag door op de ranch. We regelen alle transfers voor je naar de ranch en terug.

Xtreme Gap Year Horses Spain (17)Gedurende de eerste week krijg jij je eigen paard toegewezen voor jouw verblijf (2 weken) en je leert over de natuurlijke verzorging van paarden in de ochtenden. Wat je kunt verwachten:

 • Hoe maak je een natuurlijke paddock
 • Hoe kracht te brengen in een hoef en te ontdoen van hoefijzers
 • Alles over de juiste voeding en te beoordelen wat het paard nodig heeft
 • Trimmen en hoe blote hoeven te verzorgen
 • Inspectie van de tanden en herkennen van de leeftijd
 • Massage voor paarden
 • Communicatie met paardencommunicatie en coaching
 • Hoe een paard onder controle te houden

Tijdens lunchtijd is er op sommige dagen een demonstratie van het maken van traditionele Mallorcaanse gerechten. Eten is erg belangrijk op Mallorca en volgens traditie wordt er niets weggegooid! We hebben ook vegetarische opties. Leer heerlijke paella´s maken, soepen, tapas, snacks, empanadas en brood en daarna eten we het gezellig op. Op de Ranch met uitzicht op de paarden en prachtige bergen in de verte. En onderwijl leer je de taal spreken, met name over het bereiden en bestellen van eten, en drinken natuurlijk.

In de middag leren we je alles over het rijden zonder bit en de arena en op het platte land, waarbij je ons kunt laten zien wat je tot dusver hebt geleerd.

Week 2

Xtreme Gap Year Horses Spain (8)Tijdens de eerste 4 dagen van de tweede week werk je in de ochtend met de paarden en in de stallen in de ochtend waarbij je de nieuw geleerde technieken toepast. Daarna koken we gezamenlijk de beste gerechten voor lunch en gaan we na onze heerlijke lunch rijden! Het hangt af van hoe ervaren je bent, maar we nemen je mee voor mooie ritten en gaan te paard het dorp in voor een koffie. Of je blijft bij de stallen en rijd in de arena met jouw paard en andere paarden om je skills te verbeteren en beter te leren communiceren met de paarden. Lorenzo helpt jou hierbij, een echte topper is hij!

Een aantal dagen voor vertrek van dit prachtige paradijs nemen we je mee op een speciale rit door het s’ Albufereta natuur reservaat, een waanzinnig mooie rit door het riet en prachtige natuur hier op mallorca.

De laatste dag breekt een keer aan en vandaag kun je ons laten zien wat je hebt geleerd. Je krijgt een paard waar je nog niet mee hebt gewerkt en presenteert aan Lorenzo wat je hebt geleerd met betrekking tot de verzorging en communicatie met paarden. Na afloop hebben we een heerlijke afscheidslunch en een korte rit samen. daarna is het home time ..

ACCOMMODATIE

Natuurlijk hebben we superleuke accommodatie voor je geregeld. Jij en de rest van de groep verblijven in een ‘ beach house’ appartement dicht bij het badplaatse Port de Pollence in de baai van Pollenca, in het noorden van Mallorca.

Hier vind je  gezellige pleinen met heel veel terrasjes, een woensdag ochten markt in Port de Pollenca and een zoondag ochten markt in Pollenca en het is ook nog eens dicht bij het strand.

Het huis heeft een modern en ‘ beachy’ interieur. Veel wit en hout en het is er gezellig. Er is een waanzinnig mooie tuin met palmbomen. Er zijn 3 slaapkamers en je deelt de kamer met 3 tot 4 anderen. Plus een loungeruimte, en een waanzinnig dakterras om te relaxen.

Er is geen mogenlijkheid om te koken in de accommodatie.

MAALTIJDEN

Ontbijt is op het dakterras van onze accommodatie, want er is geen betere plek. Het is simpel en gezond. Vers fruit, eitjes, toast en cornflakes, melk, foffie en thee.

Voor de lunch… Koken en eten met lokale specialiteiten zijn onderdeel van deze ervaring. De basis van de keuken hier is goed brood en olijfolie. Er zijn verscheidene olijfolien van diverse delen van het eiland en allen zijn heerlijk.

Lorenzo leert je heerlijke aioli te maken met knoflook, en ook leert hij je het geheime recept van oa paella en Arroz Brut. Je leert hoe echte Coca te maken, dit is net als pizza. Je leert een recept te maken met pittig gekruid vlees, groente of vis empanada’s, en ook maken we samen diverse cakes.

Tevens doen we veel barbecues, vis gerechten, lam en kip. En natuurlijk zijn er heerlijke verse groenten en veel fruit.

Je leert zoveel heerlijke gerechten dat je deze thuis voor vrienden en familie in elkaar kunt draaien, ze zullen versteld staan van je nieuwe kookkunsten. Aan het eind van deze twee weken ben jij een tapas expert. Maak je geen zorgen als je geen vlees en / of vis eet, er zijn ook genoeg vegetarische gerechten en salades.

VEILIGHEID

Het programma en de accommodatie is super veilig. De accommodatie manager is Nederlandse, en onze Spaanse (maar Engels sprekende) host en gids is geboren en getogen op Mallorca. samen zijn zij er te allen tijde voor jou, en zorgen dat jij de trip van je leven hebt!

Veel Gestelde Vragen

Geen probleem, laat het wel even weten van tevoren. Alles is verkrijgbaar  op Mallorca

Nee, je leert heel veel tijdens jouw twee weken hier.

Nee, je bouwt hier ervaring en zelfvertrouwen met paarden op. Beginners zijn ook welkom. Het is natuurlijk wel fijn om al wat ervaring te hebben.

Nee, alleen gedeelde kamers.

Ja, bij de stallen en ook in het huis is wifi

Ja, er zijn muggen, vooral met zonsondergang. En rondom paarden zijn natuurlijk ook insecten. Geen insect is gevaarlijk. Het is wel aan te raden om muggenspul mee te nemen.

Je mag aan dit programma meedoen vanaf 17 jaar. Wel hebben we dan een toestemmingsformulier van je ouders nodig.

Lekker makkelijke kleding en t-shirts. korte broeken, dunne broeken or zomer jurken etc. makkelijke schoenen en laarzen of gympen voor paardrijden en een paardrijbroek.

Er zijn handdoeken om je af te drogen maar neem wel een lekkere grote strandhanddoek mee.

De accommodatie is een alcohol vrije zone. Maar het dorm is dichtbij. Dus als jij een lekker wijnrtje of biertje wilt drinken kun je heerlijk naar het dorp, een terrasje pakken.

Alles is dichtbij. Supermarkten, souvenier winkels, en allerlei andere winkels.

Ja er is een wasmachine bij de accommodatie, tegen een kleine vergoeding kun je een was draaien

Alleen voor het avond etevn eigenlijk en voor het weekend. Normaal gesproken is 220 euro voldoende

Duration Option Price  
1 (Week)EUR 1099Book Now
2 (Week)EUR 1599Book Now

INCLUSIEF

 • Accommodatie in een super leuk huis met gedeelde kamers
 • Beddengoed en handdoeken
 • Schoonmaak van de kamers
 • Introductie
 • Activiteiten zoals omschreven
 • Transfer van en naar het vliegveld is niet inclusief, we pikken kje op vam Alcudia. er is een bus service vanaf het vliegveld naar Alcudia *ongeveer 1 uur rijden
 • Transfers van accommodatie naar de Ranch en stallen en terug
 • Alle maaltijden, water en frisdrank, fruit en snacks
 • Gidsen
 • Kooklessen
 • Basis lessen Mallorquin
 • Mooie rit door s’Albufereta

EXCLUSIEF

 • Alcoholische dranken
 • Andere uitjes dan beschreven in de reisomschrijving
 • Drinken en snacks in cafe’s en restaurant tijdens paardrijd excursies
 • Avondeten
 • Persoonlijke aankopen zoals shampoo etc.

Data

Dates 2018
1 week 01st July – 08th July 2018
2 week 01st July – 15th July 2018

Dates 2019
1 week 23rd June – 30th June 2019
2 week 16th June – 30th June 2019

 

×

Contact us with your questions below & Get a personalised response.