Dit is niet voor niets een van de meest populair backpack routes. Een perfect begin als je alleen aan je avontuur begint. Je start met een groepsreis in het heerlijke Thailand en daarna ga je door naar Australie op een flexibel reisschema en ook daar wachten veel nieuwe vrienden op jou. Een geweldige reis, vol met avontuur. En perfect voor als je wilt gaan werken en reizen in Australie.

 Wereldreis Thailand & Australie

Book Now

De leukste en mooiste plekken van  Thailand  & Australie

Dit is een van de populairste combinatie reizen in de backpackers scene. Een stopover in Thailand is de ideale manier om aan je grote avontuur te beginnen. Het is rijk aan cultuur en natuur, het wemelt er van de backpackers, je kunt er geweldig feesten en genieten van prachtige tropische stranden. Dat alles zit in de Thailand Experience reis. Deze reis duurt 4 weken en zit vol met te gekke activiteiten. Dit doe je in een groep met anderen die net als jij willen genieten, anderen willen ontmoeten en vooral ook vakantie willen hebben in dit prachtige land. Zo kom je heel makkelijk in de reisstemming.

En je hoeft niet in een keer helemaal naar Australie te vliegen. Een stopover in Thailand zorgt voor een relaxte start in Australie.

Daar start je in Sydney met een geweldige eerste week, helemaal voor je gepland. Je krijgt hulp met het vinden van werk, ideaal voor je werkvakantie in Australie. En deze week in een week vol met geweldige avontuur als sandboarden en een dolfijnen cruise.

En dan kun je met deze wereldreis ook nog kiezen voor een flexibele buspas die je langs de oostkust meeneemt in je eigen tempo van Sydney naar Cairns.

De meeste mensen blijven tussen een half jaar tot een jaar in Australie. Je werkvisum is geldig voor maximaal een jaar. Houd er rekening mee dat een wereldticket vaak max een jaar geldig is. Met eerst een maand Thailand heb je nog maximaal 11 maanden in Australie. Je kunt helemaal zelf weten hoe lang je er over doet. Met een ticket waarbij je terugkeerdatum kunt wijzigen, hoef je niet vooraf al te beslissen hoe lang je weg blijft. Een schatting voor je budget en de thuisblijvers is aan te raden.

 

Flexibele buspas van Sydney naar Cairns

backpack Experience Thailand (47)

Xtreme Sydney Connexion (5)

Oz Experience Bruce Pass (14)

Fotos

Volledige beschrijving

Onze wereldreizen zijn een samenstelling van diverse programma;’s van Xtreme Gap. Hieronder vind je in de juiste volgorde welke reizen onderdeel zijn van de Wereldreis Thailand en Australie. Je kunt op de link klikken om in het programma te komen. Wij maken de reis graag sluitend voor je met startdata.

Wil je meer weten of de wereldreis, hoe het zit met het budgetteren van je reis, de planning etc, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag.

En vergeet niet dat wij wereldreizen op maat kunnen samenstellen. In principe kun je al onze reizen aan elkaar plakken. Wij helpen daar graag bij.

FAQ (veelgestelde vragen)

Absolutely! You can take parts out or add more in, everything is customisable so just ask us for suggestions. Remember we have been on all of the trips so we can tailor make the best itinerary for you and your budget.
Simply ask us! We have travelled extensively to these destinations can give you first-hand advice as to what to do expect.
The cost of your airline travel is not included in the trip, we can put you in touch with our preferred round the world flight partners who can help with booking the necessary flights to complete the trip. Expect to pay in the region of about £1300 for a standard round the world flight….
With the exception of the start date for the Xtreme Thailand experience, and the Sydney connection everything else is flexible so you can spend as long as you like on this trip. This is quite handy to combine with Australia working holiday Visa programs.

Speciale betaalregeling

Met de wereldreis boekingen kun je ook in delen betalen om het makkelijker te maken om te sparen. Je mag ook alles in eens betalen.

Betaal schema:

  • Moment van boeken als je over langer dan 6 maanden op reis gaat _ 25% aanbetaling van het totaal bedrag
  • 16 weken tot vertrek: 50% van het totaal bedrag
  • 12 weken tot vertrek: – de resterende 25%.

Zo heb je genoeg tijd om te sparen voor je vlucht, zakgeld en verzekering.

Duration Option Price  
12 (Month)With Bus PassEUR 2359Book Now
12 (Month)No Australia Bus Pass IncludedEUR 1976Book Now

 

Data

Start Dates 2019

29 September 2019
27 October 2019

2020 start dates

Saturday 25 January 2020
Saturday 22 February 2020

×

Contact us with your questions below & Get a personalised response.