Venezuela Tussenjaar

Venezuela heeft het grootste meer en op drie na langste rivier ter wereld. De hoogste waterval ter wereld en ook de langste slang. Daarnaast heeft het Jaguars en de meest spectaculaire natuur! Een prachtige bestemming voor echte avonturiers. Sneeuw op de pieken van het Andes gebergte en stoom uit de jungles en niet te vergeten een land aan de Caribische kust, dus heerlijke stranden omgeven door kokosnoot bomen! Een Venezuela tussenjaar heeft het allemaal! Hier kun je maanden doorbrengen.

Avontuur in een prachtig land en ook nog de taal leren

Met een aantal van onze Venezuela Tussenjaar programma’s neme wij je mee op avontuur door de bergen, de jungle en de prachtige kust. Super, maar als toevoeging leer je ook nog Spaans. Kijk hieronder naar ons aanbod.

 

 

Venezuela Tussenjaar
Als je kiest voor de avontuurlijke reizen door Venezuela waarbij je ook nog Spaans leert, dan zit je niet in een duf klaslokaal op 1 vaste locatie. Nee, tijdens deze programma’s reis je naar diverse streken van dit prachtige land en leer je op die diverse locaties de Spaanse taal. Saai is het nooit en zeker weten dat jij terugkomt met waanzinnig mooie verhalen over al jouw belevenissen. Dit is puur avontuur!