Vietnam Tussenjaar

Wil je echt wat anders, niet te duur en een onvergetelijke reis? Dan is Vietnam echt een land voor jouw. Een Vietnam tussenjaar is zeer uitdagend, het bestaat uit een langgestrekt land langs de kust met kilometers strand, bergen, meren etc. Er zijn heel veel bezienswaardigheden, het heeft een oude cultuur en een rijke (oorlogs-) geschiedenis. Het is een up and coming bestemming voor reizigers die Zuid Oost Azië willen bezoeken en prima te combineren met een bezoek aan bijvoorbeeld Thailand, Laos en Cambodja. Onze Vietnam Experience groepsreis is er speciaal voor jongeren die in een groep van Noord naar Zuid willen reizen.

Bekijk hieronder ons reisaanbod in Vietnam:

 

Vietnam kent een lange geschiedenis van oorlog en staat zo ook bekend bij buitenlanders. Het is interessant om deze geschiedenis onder ogen te komen tijdens je reis, maar Vietnam heeft nog zoveel meer te bieden. Het noorden is schitterend mooi en doet denken aan beelden van China. Bergen, meren, en adembenemende landschappen. Maar ook lichtgroene rijstvelden, lieve mensen en lekker eten.

Je kunt overigens deze reis heel goed combineren met andere reizen in Azie. Laat ons weten als je een idee hebt van hoe jouw reis eruit moet gana zien en wij helpen je verder.
Wil je nog meer weten? Mail ons dan. info@xtreme-gap.nl