Wereldreis

Wil je op Wereldreis? Super! De wereld ligt opeens aan je voeten en er is veel, heel veel keuze. Xtreme Gap heeft vele mogelijkheden en een aantal standaard, populaire wereldreizen. Je kunt ook je eigen wereldreis samenstellen door onze reizen aan elkaar te plakken. Wij helpen je graag! Er komt best wat bij kijken. Bekijk ons aanbod en je krijgt direct zin om aan je grote avontuur te beginnen!

CHECK ONZE GEWELDIGE WERELDREIZEN OF STEL JE EIGEN WERELDREIS SAMEN

 

 

rtw001

Haal je inspiratie uit Xtreme Gap

Neem je tijd om door onze site te browsen, hier begint de planning van jouw wereldreis. Zoveel bestemmingen en zoveel verschillende activiteiten. We hebben een aantal wereldreizen voor je samengesteld, maar je kunt ze ook zelf samenstellen. Vind je iets leuks? Onthoud de naam van de trip(s) of de landen die je wilt bezoeken.

rtw002

Neem contact op met een expert

Heb je wat leuks gevonden? Neem dan contact op met onze wereldreizen experts die zelf veel gereisd hebben en je graag helpen met de opzet van je reis. Je kunt een maand op reis of zelfs een heel jaar. Je kunt alleen reizen of ook werken onderweg voor wat extra zakgeld.

rtw003

 Samen
plannen

Wij nemen de tijd om je te leren kennen, onze expertise met je te delen en stellen graag samen met jou je ideale wereldreis samen.

rtw004

Reis
veilig

Vanaf het eerste contact tot het moment dat je op reis gaat, blijven wij klaar staan om jou te helpen. Of het nou om de inhoud van de reis gaat of alles eromheen als het budgetteren van je reis, vluchten, visa en verzekeringen.

Bezig met een wereldreis plannen?Of ben je je aan het orrienteren waar je naartoe wilt? Wij helpen je graag op weg! Je kunt kiezen uit zoveel verschillende landen en nog meer activiteiten. De wereld ligt letterlijk aan je voeten! Xtreme Gap heeft voor jou de ultieme reis om de wereld samengesteld. Met deze reis haal je het maximale uit je wereldreis, zodat je niets mist. Is dit nou net niet wat jij in gedachten hebt? Geen probleem! We hebben nog meer wereldreizen samengesteld naar diverse werelddelen, maar ook bijvoorbeeld in 1 werelddeel. Jouw wereldreis zit er bij!

En wij helpen je graag met de planning van je wereldreis, want er komt best wat bij kijken.

Stel je eigen wereldreis samen

Wil je andere landen bezoeken of activiteiten doen tijdens je wereldreis en vind je niet de wereldreis die bij jou pas? Geen probleem! Xtreme Gap stelt graag samen met jou de ultieme wereldreis vast die helemaal voor jou gemaakt is. Zo kun je verschillende van onze individuele programma´s samenvoegen om je droomreis te maken. Wij vertellen graag welke programma´s goed met elkaar te combineren zijn. Hieronder vind je een selectie van onze standaard wereldreizen.

Nog niet kunnen vinden wat je zoekt? Dan helpen wij je graag persoonlijk verder, voor meer informatie kunt je een mail sturen naar info@xtreme-gap.nl met je gewenste reisschema. Dan gaan wij kijken wat de opties zijn en geven wij de beste wereldreis keuzes.