Zuid Afrika Tussenjaar

Zuid Afrika. Je kunt er rechtstreeks naartoe vliegen en het is een heerlijke bestemming waar men Zuid Afrikaans spreekt wat best veel weg heeft van het Nederlands, dus dat is lekker makkelijk. En natuurlijk spreekt iedereen er Engels.
Kaapstad is de populaire hoofdstad van Zuid Afrika en hier starten de meeste van onze programma´s. Het is een super leuke, gezellige stad aan zee. In Zuid Afrika kun je veel Xtreme activiteiten doen. Wat dacht je van abseilen van de tafel berg, skydiven, leren surfen, en opleiding volgen tot kitesurf instructeur, maar ook deelnemen aan een vrijwilligers project voor het behoud van de Grote Witte Haai. Daarnaast starten veel van onze Overland reizen in Kaapstad. Genoeg te doen en voor iedereen is er wel iets waarvan je hart sneller gaat kloppen.

Bekijk hieronder het volledige aanbod in Zuid Afrika:

 

 

 

 

 

Zuid Afrika Tussenjaar meer info.
Zuid Afrika staat bekend als niet zo veilig. Het ligt echt aan het gebied waar je naartoe gaat. Kaapstad is een wereldstad en staat bekend om de relaxte sfeer en niet geweldadig. Kaapstad ligt aan de kust, dus er zijn veel watersporten, maar je kunt er ook de natuur in en op zoek naar het grote wild. Ook veel wijn komt hier vandaan, dus een wijntour tussendoor is helemaal niet vervelend. En de overland reizen van Xtreme Gap nemen je mee naar nog meer prachtige Afrikaanse landen. Wat wil je nog meer?
Voor meer info kun je mailen met info@xtreme-gap.nl.
Ook kun je advies krijgen over welke reis het beste bij je past om zo de ideale Zuid Afrika Tussenjaar samen te stellen.