Zuid Amerika Tussenjaar

Er is zo veel te zien en te doen, je kunt er gemakkelijk een hele tijd verblijven en daarom is een Zuid Amerika Tussenjaar zo leuk. En ieder land in Zuid Amerika is weer anders en even kleurrijk.

Wel handig is als je Spaans spreekt, wij hebben dan ook veel programma´s waarbij je gave activiteiten doet en daarnaast ook Spaans leert. Zoals Spaans en surfen in Montanita (Ecuador) of het reizend klaslokaal door Venezuela. Maar ook buspassen waarbij je op jouw eigen tempo door Zuid Amerika reist.

Hieronder ons aanbod voor een Zuid Amerika tussenjaar reis

 

 

 

Wij helpen je graag met het samenstellen van jouw droomreis. Wist je dat reizen door Zuid Amerika een stuk eenvoudiger en leuker is als je een beetje Spaans spreekt. Je kunt bijvoorbeeld een programma met Xtreme Gap doen waarin je Spaans leert en daarna rondreizen. Rondreizen kun je doen in een groep maar ook met een flexibele hop on hop off buspas. Je kunt dan je eigen tempo bepalen en reist met veilig vervoer speciaal voor backpackers. Het is een zeer eenvoudig systeem. Ook kunnen wij je helpen met het samenstellen van meerdere reizen door Zuid Amerika om zo je ideale Zuid Amerika Tussenjaar te plannen.