Afrika Overland Reizen

Afrika Overland Reizen

De mooiste reizen door meerdere landen in Afrika. Een groot avontuur!Afrika Overland Reizen

Je kunt kort of lang met ons mee op reis voor dit avontuur. Samen met een leuke groep medereizigers ga je op avontuur in onze overland trucks onder leiding van zeer ervaren gidsen. Je leert alles over de verschillende culturen, de natuur en als je kiest voor het extra activiteiten pakket, hoef jij je geen dag te vervelen. De mooiste, leukste en meest veilige manier van reizen.

Bekijk hieronder ons aanbod Afrika Overland Reizen. Stap in en geniet!

  Filter by:

   Tijdens deze adembenemende rondreis van 40 dagen door Afrika bezoek je de beste toeristische bezienswaardigheden en activiteiten in Afrika. Je trekt door maar liefst 8 waanzinnig mooie landen en ontdekt onvergetelijke plekken zoals de Okavango Delta, Victoria watervallen, Lake Malawi, Ngorongoro Krater, optionele Serengeti excursie en nog veel meer!


   Onze meest populaire Afrika Overland reis is de Kaapstad naar Victoria Falls reis. Per adventure truck reis je in 20 dagen door Zuidelijk Afrika. We starten in Kaapstad en eindigen in Victoria Falls. Natuurlijk gaan we wildlife spotten en bezoeken we meerdere Nationale parken. Een werkelijk onvergetelijk mooie reis! Deze reis is te boeken vanaf januari 2020


   Tijdens deze adembenemende rondreis van 34 dagen door Afrika bezoek je de beste toeristische bezienswaardigheden en activiteiten in Afrika. Je trekt door maar liefst 7 waanzinnig mooie landen en ontdekt onvergetelijke plekken zoals de Okavango Delta, Victoria watervallen, en Lake Malawi. Je eindigt op het tropische eiland Zanzibar om al je ervaringen rustig op je in te laten werken, terwijl je geniet van zon, zee en strand. Deze reis is te boeken vanaf januari 2020.


   Ontdek Afrika in 55 dagen. Dit is DE Afrika Overland tour. In deze geweldigde reis bezoek je negen Afrikaanse landen en het programma zit volgepropt met natuur, cultuur, spanning, actie en avontuur! Je reist door Zuid Afrika, Namibie, Botswana, Zimbabwe, Malawi, Tanzania, Zambia, Oeganda en Kenia. Wat een heerlijke Afrika overload is dit programma!


   Tijdens deze trip langs de zuid-oostkant van Afrika bezoek je Tanzania en Kenia. Twee prachtige landen met een enorme diversiteit. De Serengeti, de savanne, wildparken, en natuurlijk uitgestrekte tropische stranden. Als je behoefte hebt aan de ultieme Afrika overland belevenis is dit absoluut de reis voor jou!! Je kunt er namelijk zeker van zijn dat dit een fantastische ervaring wordt!


  Please wait, the form is loading ...

 

Wij werken samen met een super goed bedrijf dat er voor zorgt dat er altijd reisbegeleiding, goed vervoer, heerlijk eten en hulp is voor als dat nodig is. Afrika is een reusachtig en prachtig continent, bereid je daarom goed voor op een reis door Afrika. Met de Afrika Overland Reizen van Xtreme Gap hoef jij alleen maar op tijd in te stappen en de bus niet te missen, de rest regelen wij!

CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION
×
Meer Info | Brochure | Contact Ons
Close Paste your AdWords Remarketing code here