Amerika Tussenjaar

Amerika Tussenjaar ideeën

Amerika, of ook wel de USA is een groots en indrukwekkend land. Er is zo enorm veel te zien en te doen en de mensen Amerika Tussenjaarblijven je verbazen.

Xtreme Gap heeft voor jou de allergaafste Amerika reizen uitgekozen. Wat dacht je van een echte roadtrip dwars door de USA? Met allemaal jongeren door de States toeren. Kamperen in de natuur en alle highlights bezoeken. Dat is het echte reizen! Een perfect begin of einde van je tussenjaar.

Amerika tussenjaar opties

  Filter by:

   Dit is de ultieme USA road trip! Je doorkruist de Verenigde Staten van Los Angeles naar New York. Je reist in een kleine groep met individuele reizigers. Met deze groep reis je naar Las Vegas, LA, New Orleans, de Grand Canyon, New York,  en nog veel, veel meer ... Je reist via het relaxte Zuiden naar het snelle Oosten en onderweg stop je voor veel activiteiten, waaronder whitewater rafting, gokken in Las Vegas, wandelingen in Nationale parken en nog veel meer. Deze reis duurt 21 dagen.


   In 2 weken van zuid Californie via Los Angeles naar de Colorado River en Mojave Desert en de kans om je geluk te testen in Las Vegas! Onderweg trek je door de indrukwekkende natuur van de Nationale Parken Grand Canyon, Yosemite en de Sierra Nevada. Met deze USA reis vol actie krijg je de meest waanzinnige plekken te zien die het Westen van de Verenigde Staten te bieden heeft.


   Als je helemaal gek bent van paardrijden, dan is dit jouw reis! Ontdek het westen van de USA, met 2 of 3 weken paardrijden en paarden verzorgen op een ranch. Je ontdekt hoe het is om op een ranch te werken, vlakbij het prachtige Yellowstone National Park. Je hebt geen paardrijd ervaring nodig om aan dit unieke programma deel te nemen, alles in inclusief en op ieder niveau. En het mooie is, je mag helemaal zelf beslissen hoe jouw tijd er uit gaat zien. Zeer flexibel programma!


   De wereld rond! Reis van West naar Oost en geniet van mooiste avonturen in Thailand en Laos in Azie, voordat je verder reist naar Australie en Nieuw Zeeland, landen vol avontuur en actie! Maak je reis af in Amerika met een waanzinnige road trip van Los Angeles naar New York voor je weer naar huis vliegt, met een rugzak vol waanzinnige herinneringen!


  Please wait, the form is loading ...

 

 

 

Zit er iets voor je bij? De Amerika reizen hebben we al vanaf een week, maar om het land goed te bezoeken heb je natuurlijk wel even langer nodig. Wist jij dat veel reizigers Amerika boeken als laatste bestemming van hun wereldreis. het ligt namelijk heerlijk op de route. En het is ook een makkelijk land om te reizen met directe vluchten vanuit Nederland, de Engelse taal die iedere Nederlander wel een beetje beheerts en het heerlijke eten (verwacht super grote porties) voel je je al snel thuis in de states.

 

CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION
×
Meer Info | Brochure | Contact Ons
Close Paste your AdWords Remarketing code here
Your Recently Viewed Trips