Backpacken in China

Ga je mee op reis door prachtige in China?

China is een groot en zeer indrukwekkend land. De steden zijn uitbundig En de natuur is zo divers en schitterend mooi! Backpacken in China is echter niet echt gemakkelijk. Zo spreekt bijna niemand Engels (en al helemaal geen Nederlands natuurlijk :). Daarom zijn groepsreizen in China te beste optie.

Houd je van sporten? Wellicht is Kung Fu dan jouw ding.

Zie hieronder onze China reizen.

 

  Filter by:

   Start en eindig deze geweldige 27 dagen durende China reis in Hong Kong. In deze te gekke loop waarbij je maar liefst 5.500 kilometer aflegt door China ervaar je het beste wat China te geven heeft in Xtreme Gap stijl. Met een groep met mensen die net als jij op een avontuurlijke rondreis willen door China. Deze reis is de perfecte mix tussen cultuur, actie en avontuur. En volledig begeleid.


   18 Day China loop met startpunt in Shanghai. Deze geweldige reis laat je het beste van China zien in 18 dagen. We reizen door China in een groep en maken vele avonturen mee. Veel is inclusief in deze reis en er zijn ook nog opties om de reis te pimpen met extra activiteiten. Een greep uit de activiteiten: Bamboo raften, panda's, De Chinese Muur, Kung Fu tempels, oude Chinese tempels en natuurlijk de grote en moderne steden van China.


   Als je van plan bent om keihard te trainen in een inspirerende omgeving om zo fit mogelijk te worden met de ultieme uitdaging, dan is ons Kung Fu programma in China helemaal jouw programma! Het is een pittige uitdaging en een fantastische ervaring. Je leert deze uitdagende Martial Arts vorm van de grootmeesters in een oude tempel aan de voet van de Himalayas.


  Please wait, the form is loading ...

 

 

 

Heerlijk hoor naar een land ver weg, los van alles in Nederland. Opgaan in de Cultuur. Met de Xtreme China Experience reis maar zeker ook met de Kung Fu trip leer je super vel over dit interessante land en haar cultuur.

 

 

 

CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION
×
Meer Info | Brochure | Contact Ons
Close Paste your AdWords Remarketing code here