Backpacken in Vietnam

Vietnam: een geweldige ervaring!

Zo´n reis heeft wel wat voorbereiding nodig.  Wij hebben veel door Vietnam gebackpackt en geven je graag advies bij het organiseren van de reis van je leven. Met ons advies kan jouw backpack reis niet beter beginnen.Backpacken in Vietnam

De ultieme backpack ervaring in Vietnam

Wil je liever in een groep met leeftijdsgenoten backpacken dan alleen? Dan kies je voor de Noord Vietnam Experience.   Je begint in Hanoi, leert over de heftige (oorlogs-) geschiedenis van Vietnam, wandelt in een filmisch decor, snuift de Vietnamese cultuur op, dwaalt in Halong Bay en duikt van boten en sluit af van met een relaxte strandweek. Wat wil je nog meer? Kijk hieronder voor backpacken in Vietnam.

  Filter by:

   Reis met ons als ontdekkingsreiziger door Vietnam, helemaal van zuid naar noord. In 17 dagen reizen we van Ho Chi Minh in het zuiden helemaal naar het noorden, naar Hanoi. We bezoeken alle highlights en verborgen schatten in dit ongelofelijk mooie land. Ook krijg je een goed beeld van het culturele verleden van Vietnam. We [...]


   Zuid Oost Azië is een populaire backpacker bestemming omdat het goedkope landen zijn om doorheen te reizen maar vooral door de schoonheid van de landen. In deze wereldreis reis je door Noord Thailand, Cambodja en Vietnam. 3 totaal verschillende landen in 3 geweldige groepsreizen, boordevol te gekke activiteiten. Dit is prachtig Zuid Oost Azie in [...]


   Ontdek het prachtige noorden van Vietnam in 2 weken, met een gezellige internationale groep jongeren. Je start en eindigt in Hanoi, een drukke maar ook te gekke stad. Vanuit de drukte naar de bergen en de bergdorpjes en naar Halong Bay. Ontdek de rijke cultuur van Vietnam, ga op trekking en logeer bij Halong Bay met strand en gezelligheid.


   Een groot ‘backpack avontuur’ door Zuid Oost Azië. We nemen je mee naar de belangrijkste hoogtepunten van het Noorden van Thailand, Laos, Cambodja en Vietnam. Vier hele verschillende landen van Zuid-Oost Azië, volledig onder begeleiding in je eigen tempo. Van grote steden zoals Bangkok, Ho Chi Minh en Hanoi naar tempels en watervallen, al reizend door de meest indrukwekkende landschappen. Het is een geweldige manier om twee maanden in Zuid-Oost Azië door te brengen. Al het vervoer en vele activiteiten zijn in de reis inbegrepen.


  Please wait, the form is loading ...

 

Wist je dat Vietnam super goed te combineren is met andere bestemmingen in Azië. Zo hebben wij ook de Zuid Oost Azië Wereldreis samengesteld. Hierbij ga je eert op de Xtreme Thailand Experience, een 4 weekse super leuke rondreis door Thailand. Vervolgens ga je vanuit Thailand met een flexibele buspas (op en afstappen op veel gave plekken) door Laos. En Laos is heel mooi en leuk. Vervolgens vlieg je van Bangkok naar Vietnam om hier op de Noord Vietnam Experience te gaan.

 

Vietnam is best heftig om alleen naar toe te reizen, helemaal als het je eerste keer alleen op reis is. De cultuur is zo anders en de mensen zijn een stukje minder gemoedelijk dan in Thailand, ook omdat in Thailand al veel langer backpackers komen. Daarom ben je super goed of op de Noord Vietnam Experience. Alles is geregeld en je ziet de beste plaatsen en de mooiste hightlight van Vietnam.

 

 

CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION
×
Meer Info | Brochure | Contact Ons
Close Paste your AdWords Remarketing code here