Backpacken Zuid Amerika

Backpacken Zuid Amerika: een geweldige ervaring!

Wat een heerlijk idee dat jij eraan denkt een reis te maken naar Zuid Amerika. Xtreme Gap heeft super leuke reizen voor jou in Zuid Amerika samengesteld.

Backpacken Zuid Amerika: Spaans leren, een trek maken of leren surfen. De keuze is reuze!Backpacken Zuid Amerika

Wil je met een vaste groep gaan backpacken dan kies je voor de reis door Venezuela. Wil je onafhankelijk gaan reizen dan neem je deel aan de Peru Experience. Echt alleen ben je echter nooit, want je zult veel andere backpackers ontmoeten. 85% van de Xtreme Gappers gaat ook alleen op pad. Ook kun je met ons naar andere landen zoals Bolivia en Ecuador. Hieronder vind je ons totale aanbod in Zuid Amerika.

  Filter by:

   Ooit berucht om het verleden is Colombia nu een steeds populairder vakantiebestemming. En zeker terecht. Er is zoveel te zien en doen in Colombia en de mensen zijn super vriendelijk. Ook is het veilig, dus maak je geen zorgen. Colombia heeft het allemaal. Een rijke historie, inheemse culturen, unieke wildlife, geweldige architectuur en diverse landschappen als de jungle, bergen en en voor de strandliefhebbers is er de Caribische kustlijn. We nemen je mee op één groot avontuur door dit prachtige land. We gaan de jungle, leren over het beruchte verleden, we gaan eiland hoppen, eten het heerlijke eten, gaan salsa dansen, heerlijke koffie drinken en bezoeken we toffe steden als Cartagena.


   Deze geweldige 9 dagen groepsreis noemen we ook wel de Inca Avonturen reis. Deze reis zit werkelijk vol met geweldige avonturen en je ziet de mooiste plekken van Peru. Dit land is zo ontzettend mooi en de mensen zijn super vriendelijk en kleurrijk. Het land leent zich ook nog eens supergoed voor adrenaline activiteiten. We wandelen door de straten van Lima en Cuzco, ontdekken het oude Peru, trekken door de bergen en langs meren, we gaan wildwater raften en om je Peru avontuur compleet te maken zullen we ook naar Machu Picchu gaan. We hiken de Inka trail! Je kunt binnen no time je bucketlist aftikken.


   Avontuurlijke groepsreis op zijn Xtreme Gap’s best in Zuid Amerika! Ga vier weken lang met ons mee langs de mooiste locaties. Met twee van de meest epische bestemmingen op het Zuid Amerikaanse continent; Ecuador en Peru. Spijker je Spaans bij, beklim de Machu Picchu en werk mee in het Jungle Animal Sanctuary, terwijl je continu ondergedompeld wordt in de oude Inca Cultuur. Van onze reizigers reist 90% alleen dus dit is ook een ideale manier om mensen te leren kennen door je aan te sluiten bij ons groepsprogramma van Zuid Amerika.


   Surfen en Spaans. Een fantastische combinatie als je tijdens je tussenjaar begint met je reis door Zuid Amerika. Spaans is essentieel en surfen is de ultieme beach lifestyle. Je leert Spaans in Montanita, een funky plaatsje aan het strand en de plek om te surfen in Ecuador. Dat betekent surfen met de beste surfers in het gezelligste stadje van Ecuador! Dit programma duurt minimaal 2 tot max. 12 weken.


   Een ideaal programma om de Spaanse taal goed te leren en het echte Argentijnse leven te leven vanuit het hart van Buenos Aires. Beleef elke dag iets nieuws en kom van alles te weten over de cultuur. Je leert de taal, de tango, polo spelen en een potje voetbal. Ga stappen met je nieuwe vrienden van school in jouw bruisende tijdelijke thuis, Buenos Aires!


  Please wait, the form is loading ...

 

Je kunt heel goed beginnen met een programma waarbij je ook Spaans leert, zo is het een stuk makkelijker om te Backpacken in Zuid Amerika, vervolgens kun je dan zelfstandig verder reizen en een van de vele gave buspassen boeken.

met deze buspassen kun je op en afstappen waar je wilt en van lima naar bijvoorbeeld La Paz reizen. Onderwijl stop je op alle leuke plekken en bij bezienswaardigheden en je kunt je reis schema zelf online bepalen. We geven je daarnaast ook tips voor leuke hostels. Er zijn veel andere backpackers op de route dus je ontmoet op een leuke manier andere reizigers en reist wellicht wel een tijdje samen door Zuid Amerika.

CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION
×
Meer Info | Brochure | Contact Ons
Close Paste your AdWords Remarketing code here