Bolivia Tussenjaar plannen?

Als je naar Zuid Amerika gaat, mag je Bolivia niet overslaan!

Bolivia ligt in het centrum van het Andesgebergte, met besneeuwde pieken maar ook diepe valleien, waarlangs de Camino del Muerte loopt, de gevaarlijkste weg van de wereld.Tussen deze bergketens ligt een hoogvlakte, de Altiplano. In het noorden grenst deze hoogvlakte aan het Titicaca-meer en in het zuidwesten aan woestijnen en zoutmeren. Of wat dacht je van het zuiden met een van de meest ongerepte regenwoud van de Amazone. Daarnaast is Bolivia het veiligste land van Zuid Amerika. Bolivia Tussenjaar

Je kunt met Xtreme Gap op je eigen tempo door dit prachtige land reizen, met onze flexibele buspassen. Een veilige en leuke manier van reizen. En je kunt heel makkelijk meerdere landen combineren met je trip naar Bolivia en zo je eigen wereldreis tussenjaar samenstellen.

 

Bolivia Tussenjaar

 

 

Je denkt wellicht niet direct aan Bolivia als je een reis wilt maken naar Zuid Amerika, maar ik zou het toch maar doen. Er is hier zoveel te doen en te beleven en het is allemaal best cool en extreem. Dat is ook waarom wij Bolivia in ons reizenpakket hebben opgenomen. Tevens goed te combineren met bijvoorbeeld het prachtige Peru.