Canada Tussenjaar

Canada Tussenjaar

De beste tijd om canada te bezoeken is van maart tot november, dat is de zomer en de lente. Maar natuurlijk is het inXtreme Snow Xpert Canada (4)

de winter ook een top bestemming! Dan kun je er skiën, en hoe!

De Xtreme Gap Jongerenreizen Sneeuw programma´s zijn speciaal samengesteld om of instructeur te worden of gewoon heel veel te skiën. Het is het Ultieme manier om jouw ski skills te optimaliseren. Geen echte ski liefhebber? De rondreis door Canada is ook super!

 

Xtreme Gap Tussenjaar Canada programma´s

 

    Filter by:

      Ontdek de wildernis van Brits Colombia en Alberta. Kampeer in de hoge Rockie Mountains en relax in warme hot springs. Ontdek te voet de ijzige gletsjers of kano over heldere bergmeren. De Mountie neemt je mee de wildernis in en maakt van je Canada route een natuur avontuur!


    Please wait, the form is loading ...

 

 

 

 

Canada Tussenjaar meer informatie
Als je een van onze reizen van Xtreme Gap in Canada hebt uitgekozen, helpen wij je graag verder met de voorbereidingen, zodat jij een fantastisch tussenjaar in Canada gaat krijgen. Dan moet je natuurlijk wel van koud en sneeuw houden. Dat is niet zoals in Nederland, maar pakken sneeuw in een van de bekende ski gebieden in Canada en een prachtige omgeving. Mocht je vragen hebben over onze Canada tussenjaar programma´s, mail ons dan even je vragen. Wij helpen je graag.

CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION
×
Meer Info | Brochure | Contact Ons
Close Paste your AdWords Remarketing code here