China Tussenjaar

China Tussenjaar, een waanzinnige bestemming

Ben je op zoek naar een geweldige bestemming voor je tussenjaar? China is een fascinerend land en er is heel veel te beleven.

Met Xtreme Gap Jongerenreizen beleef je China zoals het echt is!

China Tussenjaar

  Filter by:

   Start en eindig deze geweldige 27 dagen durende China reis in Hong Kong. In deze te gekke loop waarbij je maar liefst 5.500 kilometer aflegt door China ervaar je het beste wat China te geven heeft in Xtreme Gap stijl. Met een groep met mensen die net als jij op een avontuurlijke rondreis willen door China. Deze reis is de perfecte mix tussen cultuur, actie en avontuur. En volledig begeleid.


   18 Day China loop met startpunt in Shanghai. Deze geweldige reis laat je het beste van China zien in 18 dagen. We reizen door China in een groep en maken vele avonturen mee. Veel is inclusief in deze reis en er zijn ook nog opties om de reis te pimpen met extra activiteiten. Een greep uit de activiteiten: Bamboo raften, panda's, De Chinese Muur, Kung Fu tempels, oude Chinese tempels en natuurlijk de grote en moderne steden van China.


   Als je van plan bent om keihard te trainen in een inspirerende omgeving om zo fit mogelijk te worden met de ultieme uitdaging, dan is ons Kung Fu programma in China helemaal jouw programma! Het is een pittige uitdaging en een fantastische ervaring. Je leert deze uitdagende Martial Arts vorm van de grootmeesters in een oude tempel aan de voet van de Himalayas.


  Please wait, the form is loading ...

 

China is best een heftige bestemming, bijna niemand spreekt er Engels, en Nederlands al helemaal niet. Dus hoe gaaf is het om dit land vol cultuur te bezoeken en bewonderen met een groep andere reizigers die trouwens binnen no time echter hechte vrienden worden. Iedere dag valt er wat anders te beleven want tijdens de Xtreme China Experience nemen wij je 4 weken mee om het echte China te leren kennen en je krijgt zelfs taal lessen. Hoe cool is dat!

Ben jij een sportief type, dan zou je eigenlijk het Kung Fu programma moeten uitproberen. Het is super hardcore, maar hierdoor kom je ook binnen no time in super shape. 6 dagen per week trainen met echte Kung Fu masters is niet niets!

Neem deel aan een fascinerende jongerenreis of train Kung Fu

Wij bieden je zeer bijzondere reizen aan naar China. Allereerst kun je met ons een Kung Fu programma boeken.

Hardcore training in het prachtige China, je leert Kung Fu van de echte meesters. Het programma is voor zowel beginners als gevorderden. Daarnaast hebben we een avontuurlijke jongerenreis door China voor je samengesteld waarbij je samen met een groep jongeren zoals jij diverse Highlights van China bezoekt. Bekijk hieronder de reizen die je met ons kunt maken!

CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION
×
Meer Info | Brochure | Contact Ons
Close Paste your AdWords Remarketing code here