Costa Rica Tussenjaar

Costa Rica Tussenjaar

Costa Rica Tussenjaar
Costa Rica wordt steeds bekender bij reizigers en dat is niet zonder reden! Met haar regenwouden, prachtige witte zandstranden, een grote variatie aan wildlife, mooie onderwaterwereld en surfgolven plus heerlijkste koffie en super vriendelijke mensen is Costa Rica een heerlijke bestemming om te bezoeken tijdens jouw vakantie of tussenjaar. Je kunt het ook onderdeel maken van je reis rond de wereld.

Bekijk hieronder ons reisaanbod voor een Costa Rica Tussenjaar

    Filter by:

      Er is geen ander land in de wereld zo groen als Costa Rica. Prachtige jungle, vulkanische hotsprings, watervallen, veel soorten wildlife en meer activiteiten dan je kunt tellen. Costa Rica staat niet alleen bekend om de meeste diversiteit in eco-systeem in de wereld maar ook om de meest uitdagende adrenaline stad ter wereld, in San [...]


      Doe je complete Divemaster opleiding in Costa Rica, een paradijselijke locatie in de Stille Oceaan. Overdag ga je naar de mooiste duiklocaties op zee en 's avonds relaxen in het natuurpark met op de achtergrond het geluid van de jungle, apen en tropische vogels. Onderwater loopt het natuurpark gewoon door met zijn vulkanische rotsformaties en duizenden tropische vissen.


    Please wait, the form is loading ...

 

 

 

 

Twijfel je of een Costa Rica tussenjaar wilt doen of toch naar een ander land in Midden Amerika wilt of wil je misschien meerdere landen zien in je tussenjaar? Mail ons dan, wij helpen je graag met het samenstellen van jouw droomreis. Wij vinden het juist heel leuk om je op weg te helpen.

CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION
×
Meer Info | Brochure | Contact Ons
Close Paste your AdWords Remarketing code here