Dank je wel voor je boeking met Xtreme Gap Jongerenreizen.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op. Mocht je na 24 uur nog geen bericht van ons hebben ontvangen, mail ons dan even. Wellicht is er iets misgegaan.

Hieronder de boekingsprocedure.

  • Je ontvangt zsm van ons een factuur
  • Je kunt deze factuur direct betalen. Maar, mocht je vertrekdatum verder liggen dan over 12 weken, dan kun je met 250 euro aanbetaling je plek verzekeren. De rest mag je uiterlijk 12 weken voor vertrek betalen. Valt je vertrekdatum binnen de 12 weken? Dan verzoeken wij je het bedrag direct te betalen, zodat wij je plek op het programma voor je kunnen reserveren.
  • Heb je aangegeven hulp te willen met het boeken van vluchten? Dan wordt er zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen door onze compagnons die gespecialiseerd zijn in vluchten (boek je vlucht pas als je er zeker van bent dat je plek voor het programma is gereserveerd)
  • Zorg dat je ontzettend veel zin hebt in je reis! Het wordt met zekerheid een te gekke tijd!

En dan nog een verzoekje.

Uiteraard heeft Xtreme Gap een eigen facebook pagina. Het zou leuk zijn als je lid wordt van onze groep. Zo kunnen wij jou volgen tijdens je reis, kun je foto’s posten om iedereen jaloers te maken en ben jij de eerste die aanbiedingen ziet en nieuwe reisprogramma’s

Wist je trouwens dat Xtreme Gap haar eigen blog heeft? Daarop staat veel achtergrondinformatie over het land wat jij gaat bezoeken en jouw reisprogramma. www.tussen-jaar.nl

Nogmaals dank voor je boeking!