Divemaster Courses

Expert in Divemaster Courses

Wil je professioneel duiker worden en je geld verdienen op een tropisch eiland? Hier tref je de beste Divemaster courses in onder andere: Thailand, Indonesië en Mozambique. Duik zoveel je wilt tijdens je Divemaster cursus en haal je certificaat zodat je overal ter wereld kunt werken als duikinstructeur! Je zult versteld staan hoe mooi de onderwaterwereld is.

 Divemaster Courses voor beginners en gevorderdenDivemaster Courses

Wij van Xtreme Gap hebben de opleiding tot professioneel duiker in Thailand ook gedaan en hebben verder over de hele wereld gedoken. Op basis daarvan hebben wij de beste locaties voor de Divemaster course voor jou geselecteerd. Onze opleidingen zijn voor ieder niveau of je nu beginner bent of gevorderde. Kijk hieronder voor de Divemaster programma´s:

 

  Filter by:

   Houd je van duiken, of denk je dat duiken echt wat voor jou is? De Koh Tao Divemaster is DE opleiding tot professioneel duiker. Van beginner tot professioneel duiker kun je doen in 12 weken. Duik iedere dag zo vaak als je wilt, leer alles over de onderwaterwereld en leiderschap en woon op een tropisch eiland in de Golf van Thailand. |Een paradijs met een groot sociaal leven, prachtige stranden, heerlijk eten en heel veel duiken. De perfect combinatie voor een geweldige tijd. Wie weet duik jij nog voor je ontbijt met haaien! Dit is het populairste duikprogramma van Thailand.


   De Divemaster cursus op Utila, een uniek eiland in de Cariben is een perfecte locatie om te duiken, maar ook om een tijdje te verblijven. Je doet veel duikervaring op, proeft de Caribische sfeer en leeft het meest fantastische leven! Je kunt leren duiken van beginner tot duik prof en we zijn erg flexibel. Als je al duikcertificaten hebt, kunnen wij je opleiden vanaf dat niveau tot Divemaster. Dit is een professioneel niveau waarmee je kunt leven in de duikindustrie en eventueel verder kunt naar Duikinstructeur. En het geeft je een goede reden om er top uit te zien in je wetsuit!


   Word Divemaster in Byron Bay, Australië! De coolste plek van Australië. Leef daar het heerlijke leven als Divemaster. Byron Bay, the place to be! Je kunt iedere dag op Julian Rock duiken, een van de beste duiklocaties van Australië. En je woont in het hart van alle actie van Byron Bay en zo ontdek je zelf waarom Byron Bay een van de leukste plekken in Australië is om te wonen. Zeker als Divemaster!


   Een intensieve training tot Divemaster aan de mooiste stranden van oostelijk Afrika zorgen voor een paar onvergetelijke maanden! Je duikt elke dag in het leven van de Indische oceaan, samen met de Manta's, Walvishaaien en Bultruggen. Tofo heeft de grootste populatie jonge Walvishaaien ter wereld.


   Word Duikinstructeur! Het mooiste beroep wat er bestaat en je kunt werken over de hele wereld, op de mooiste plekken. Jouw werk terrrein is de azuurblauwe zee. Deze opleiding duurt 4 weken en volg je op het tropische en gezellige eiland Koh Tao in thailand. Je krijgt een internationaal certificaat en als je wilt kun je hierna direct aan de slag.


   Zin om het roer om te gooien? Ga voor je IDC of Cursus Duik Instructeur. Vergeet elke dag op en neer naar kantoor en verbreek de sleur van het dagelijks bestaan. Straks woon je aan het strand waar je hobby je werk is en reis je naar de mooiste plekken ter wereld om met duiken je brood te verdienen. Hallo ultieme vrijheid!


   Doe je complete Divemaster opleiding in Costa Rica, een paradijselijke locatie in de Stille Oceaan. Overdag ga je naar de mooiste duiklocaties op zee en 's avonds relaxen in het natuurpark met op de achtergrond het geluid van de jungle, apen en tropische vogels. Onderwater loopt het natuurpark gewoon door met zijn vulkanische rotsformaties en duizenden tropische vissen.


  Please wait, the form is loading ...

 

Heb je geen ambitie om te werken in de duikindustrie maar wil je gewoon heel veel duiken.  Dan zijn de Divemaster opleidingen ook een heel goed idee. Want tijdens bijna alle Divemaster courses van Xtreme Gap kun je ongelimiteerd duiken en soms wel 5 maal per dag. Heerlijk! twee ochtend duiken, twee middag duiken en een avond duik. Veruit de meeste duiken maar je op het tropische eiland Koh Tao. Alle op dit eiland draait om duiken, duiken en nog eens duiken.

De zee is jouw kantoor en de boot jouw klaslokaal. Iedere paar dagen ontmoet je nieuwe vrolijke mensen en je vormt al snel een team met de mensen die voor de duikschool werken. Omdat er iedere dan van alles is te doen hoef je je geen moment te vervelen, maar natuurlijk kun je ook af en toe een dagje heerlijk luieren op de mooie stranden van onze waanzinnige bestemmingen.

 

 

 

CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION
×
Meer Info | Brochure | Contact Ons
Close Paste your AdWords Remarketing code here