Duiken op Koh Tao

Kom jij ook Duiken op Koh Tao in Thailand?

Ben jij op zoek naar een mooie duikvakantie in Thailand. Dan kun je heel goed terecht op Koh Tao. Dit kleine eiland heeft super veel duikplekken en Duiken op Koh Tao heeft zeker iets te bieden voor alle levels, beginners en professionals.divemaster koh tao

Wil je leren duiken, je duikbrevet halen of duikinstructeur worden en doe je dat het liefst op een tropisch eiland? Dan kies je voor een duikopleiding van Xtreme Gap op het prachtige Thaise eiland Koh Tao. De onderwaternatuur en stranden zijn er geweldig. Het maakt niet uit of je ervaring hebt of een beginner bent. Ons programma wordt aangepast aan jouw wensen.

De tijd van je leven op het geweldige eiland Koh Tao

Onze duikopleidingen in Thailand vind je op Koh Tao, een tropisch eiland voor de kust. Hier zal je de tijd van je leven hebben, want er verblijven veel Xtreme Gappers. Ook is het leven op Koh Tao goedkoop. Heerlijk eten (en drinken) voor weinig maakt je duikvakantie nog heerlijker

 Kijk hier voor het Duiken Op Koh Tao aanbod:

 

  Filter by:

   Houd je van duiken, of denk je dat duiken echt wat voor jou is? De Koh Tao Divemaster is DE opleiding tot professioneel duiker. Van beginner tot professioneel duiker kun je doen in 12 weken. Duik iedere dag zo vaak als je wilt, leer alles over de onderwaterwereld en leiderschap en woon op een tropisch eiland in de Golf van Thailand. |Een paradijs met een groot sociaal leven, prachtige stranden, heerlijk eten en heel veel duiken. De perfect combinatie voor een geweldige tijd. Wie weet duik jij nog voor je ontbijt met haaien! Dit is het populairste duikprogramma van Thailand.


   Koh Tao is het eiland wat het allemaal heeft. Het is niet alleen een prachtig tropisch eiland, je maakt hier snel nieuwe vrienden om het een klein en knus eiland is en het is het perfecte eiland voor actie en avontuur. En als jij met Xtreme Gap naar Koh Tao gaat, kun je zelf kiezen wat je wilt gaan doen! je kunt kiezen uit Muay Thai, Cross Fit, Yoga, Conservation, Duiken en Freediven. Hoe langer je gaat, hoe meer activiteiten je kunt gaan doen. En omdat we het niet kunnen laten, krijg je er ook nog een super gave adventure dag bij. Oh, en er is ook nog genoeg tijd voor zonnen en uitgaan! Hier wil je nooit meer weg!


   Word Duikinstructeur! Het mooiste beroep wat er bestaat en je kunt werken over de hele wereld, op de mooiste plekken. Jouw werk terrrein is de azuurblauwe zee. Deze opleiding duurt 4 weken en volg je op het tropische en gezellige eiland Koh Tao in thailand. Je krijgt een internationaal certificaat en als je wilt kun je hierna direct aan de slag.


   Leer duiken op Koh Tao tijdens je tussenjaar in Thailand of op je vakantie! Het behalen van je duikcertificaten is een van de dingen die je moet doen als backpacker in Azie of als je een wereldreis maakt. Koh Tao is beroemd om het duiken. De zee is prachtig blauw en warm, de kosten voor de duiken in Thailand zijn laag en er is een geweldig nachtleven. Als je geluk hebt zie je ook nog een walvishaai, de grootste vis in de zee! Ga met ons mee en beleef de tijd van je leven op Koh Tao.


  Please wait, the form is loading ...
CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION
×
Meer Info | Brochure | Contact Ons
Close Paste your AdWords Remarketing code here