Ecuador Tussenjaar

Ecuador Tussenjaar, een prachtige bestemming

Ecuador ligt aan de kust in Zuid Amerika. Dit land heeft het allemaal! Prachtige stranden, surfgolven,interessante steden, bergen, jungle etc etc.  Ecuador is nog niet zo bekend onder de reizigers en dat is juist een reden om nu te gaan!

 

Zie hieronder alle Ecuador programma’s

  Filter by:

   Een avontuurlijke groepsreis op zijn best in Zuid Amerika! Ga 7 weken lang met ons mee naar de mooiste locaties. Met twee van de meest epische bestemmingen op het Zuid Amerikaanse continent; Ecuador en Peru. Leer Spaans, beklim de Machu Picchu trail en werk mee in het Jungle Animal Sanctuary. Verblijf in Quito en doe [...]


   Avontuurlijke groepsreis op zijn Xtreme Gap’s best in Zuid Amerika! Ga vier weken lang met ons mee langs de mooiste locaties. Met twee van de meest epische bestemmingen op het Zuid Amerikaanse continent; Ecuador en Peru. Spijker je Spaans bij, beklim de Machu Picchu en werk mee in het Jungle Animal Sanctuary, terwijl je continu ondergedompeld wordt in de oude Inca Cultuur. Van onze reizigers reist 90% alleen dus dit is ook een ideale manier om mensen te leren kennen door je aan te sluiten bij ons groepsprogramma van Zuid Amerika.


   Surfen en Spaans. Een fantastische combinatie als je tijdens je tussenjaar begint met je reis door Zuid Amerika. Spaans is essentieel en surfen is de ultieme beach lifestyle. Je leert Spaans in Montanita, een funky plaatsje aan het strand en de plek om te surfen in Ecuador. Dat betekent surfen met de beste surfers in het gezelligste stadje van Ecuador! Dit programma duurt minimaal 2 tot max. 12 weken.


  Please wait, the form is loading ...

 

 

 

Ecuador is een klein land aan de westkust van Zuid Amerika. Het heeft prachtige berglandschappen, jungle en relaxte strandjes waar je super goede surfgolven vindt. Eucaodor is een perfect land voor een korte vakantie, maar een Ecuador Tussenjaar raden wij ook aan. Je kunt hier bijvoorbeeld je reis door Zuid Amerika starten met een cursus Spaans, in combinatie met surfen of rondreizen. Daarna kun je dan heerlijk verder reizen en kun je al Spaans sprekend veel meer genieten van Zuid Amerika. Mail ons je plannen en wij stellen een mooie reis voor je samen!

CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION
×
Meer Info | Brochure | Contact Ons
Close Paste your AdWords Remarketing code here