Europa Tussenjaar

Lekker dichtbij en toch op reis, Europa Tussenjaar

Wel op reis maar niet al te ver weg… en dus ook geen hoge kosten voor vluchten: Europa wordt het dan!Europa Tussenjaar

Je denkt het te kennen, maar er valt nog zoveel te ontdekken. Xtreme Gap maakt van jouw Europa reis een bijzonder avontuur. Wij nemen je mee naar het gekste festival in Europa: Tomatina (tomaten gooien), Spaans leren in warm en zuidelijk Spanje, je kunt feesten op Ibiza , leren surfen in Portugal,  skiën in Frankrijk en rondreizen door Europa

Zie hier al onze Europa Tussenjaar reizen

 

    Filter by:

      Lekker trainen en anderen ontmoeten anderen op het paradijselijke eiland Mallorca. Onze 1 week fitness bootcamp, gesitueerd op een prachtige plek echt aan het strand, is afwisselend met snel resultaat. Voel je beter van binnen en van buiten en geniet van een geweldige fitness vakantie.


      Mega parties door heel Europa, historische steden, sexy reizigers en nieuwe avonturen liggen op je te wachten als je het lef hebt om je biezen te pakken en lekker op reis te gaan! Onze Hop On Hop Off Buspassen maken het super makkelijk voor je om door Europa te reizen. Omdat de passen flexibel zijn zit je niet vast aan een vast reisschema, wat betekend dat je overal zo lang kan blijven als je wil. Dus wil je nog een extra nachtje stappen op Ibiza, geen probleem! Geen zin in een lange busreis na een nacht tijdens het Oktoberfest, blijf je gewoon lekker je kater uitslapen en vertrek je een dag later, alles kan!


    Please wait, the form is loading ...

 

 

 

Ja je kunt met Xtreme Gap Jongerenreizen de hele wereld over. heel ver of heel dichtbij. Ook in landen als Portugal, Frankrijk en Spanje kun je een geweldige tijd beleven, even helemaal weg van het dagelijkse leven thuis.

CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION
×
Meer Info | Brochure | Contact Ons
Close Paste your AdWords Remarketing code here
Your Recently Viewed Trips