Farm Jobs Australia

Farm Jobs Australia, iets heel anders!

Ben je op zoek naar farm jobs in Australia? Dan kies je voor het succesvolle programma: Verdien je geld als cowboy op een ranch in de Australische Outback . Dit programma is super intensief, maar oh so populair! Aan het begin van dit programma ga je op cursus van 5 dagen waarbij je meteen nieuwe vrienden maakt, en een zware leerschool ondergaat en heel veel nieuwe dingen leert, als paardrijden, motorcrossen, vee houden, hekken maken etc. Na afronding van de cursus krijg je een baanaanbiedingen, zodat je meteen aan de slag kunt.

Farm Jobs Australia

Farm jobs Australia: een ervaring die je hele leven bij blijft!

Ervaring om aan dit programma deel te nemen, heb je niet nodig. Je leert het allemaal op de 5 daagse cursus of tijdens het werk op de ranch. Je gaat koeien bijeen drijven, paard rijden en andere boerderijwerkzaamheden doen. Per week verdien je tussen de 200 en €250. Kosten en inwoning is geregeld. Ideaal om ervaring op te doen en je reisbudget aan te vullen.

 

    Filter by:

      Ervaar de Australische Outback en word betaald om te werken als Cowboy / Cowgirl op een echte Australische Ranch! Dit is een unieke kans een om een nieuwe manier van leven te ontdekken in de Australische Outback! Inclusief te gekke activiteiten zoals paardrijden, motor rijden, quads, 4 x 4 en tractoren besturen. Dus als je niet bang bent om je handen vuil te maken en van aanpakken houd, meld je dan bij ons aan!


    Please wait, the form is loading ...

 

CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION
×
Meer Info | Brochure | Contact Ons
Close Paste your AdWords Remarketing code here