Fiji Tussenjaar

Fiji Tussenjaar, een heerlijke reis naar heel ver weg!

In Oceanie ligt Fiji. Een schitterend mooi tropisch eilanden gebied (meer dan 330 eilanden, met minder dan de helftFiji Tussenjaar bewoond) aan de oostkant van Australië wordt vaak bezocht door mensen die een wereldreis maken en een wereldticket hebben geboekt. Een standaard wereldticket gaat vaak via Fiji, vandaar dat wij Fiji Tussenjaar in onze reisprogramma’s hebben opgenomen.

Je kunt er surfen en duiken en dat past precies bij Xtreme Gap. Naast actief bezig zijn kun je ook heerlijk luieren op de waanzinnig mooie stranden. ja begin maar vast weg te dromen want dit wordt de vakantie van je leven.

 

Zie onze Fiji Tussenjaar reisprogramma’s hieronder:

    Filter by:

      ‘Hop On & Hop Off’, of boek een pakket waarin al het vervoer en alle accommodaties worden aangeboden. Tijdens de veel belovende Fiji Experience, kun je rekenen op prachtige stranden op de Eilanden aan de Stille Oceaan. Kies een pass uit en ga! Hiermee kun je super makkelijk rondreizen en het is een te gekke manier om nieuwe mensen op Fiji te leren kennen.


    Please wait, the form is loading ...

 

 

 

 

 

Een tussenjaar in Fiji is heel goed te combineren met een bezoek aan Australië en Nieuw Zeeland. Omdat het allemaal aan de andere kant van de wereld is. En veel reizigers boeken Australië en denken niet direct een een Fiji Tussenjaar, maar het is wel degelijk de moeite waard. En met de programma´s van Xtreme Gap nemen we je mee naar de mooiste en gezelligste plekken.

CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION CALL-TO-ACTION
×
Meer Info | Brochure | Contact Ons
Close Paste your AdWords Remarketing code here
Your Recently Viewed Trips